Constănțenii, la un pas să rămână fără panseluțe, mici de 1 Mai și imn pentru Mamaia

443
1
Constănțenii, la un pas să rămână fără panseluțe, mici de 1 Mai  și imn pentru Mamaia - constanteniilaunlassaramanafarap-1397748587.jpg

Articole de la același autor

Primăria Constanța rămâne ușor, ușor, fără agenți economici dispuși să participe la diversele licitații organizate de aceasta, asta de frica dosarelor din ultima perioadă, a proceselor și procurorilor, spune primarul Constanței, Radu Mazăre. 
După primul hop cu pachetele pentru nevoiași, care s-au dat cu întârziere pentru că cel care a câștigat licitația s-a retras, alte trei licitații sunt puse sub semnul întrebării. 
"La pachete a fost un câștigător și s-a retras. De aceea s-a întârziat. L-am luat pe cel de pe locul doi. Acum probabil că o să dăm cu subsemnatul de ce l-am luat pe acela de pe locul doi, care are prețul mai mare. La licitația pentru micii de 1 Mai, când facem sărbătoarea populară, nu a venit nimeni. Nimeni nu a venit la Primărie ca să ofere mici. Pentru panseluțe, floricele, nimeni! Și mai este o problemă: nici la selecția pentru melodie și pentru imn (n.r.: imnul stațiunii Mamaia) nu s-a prezentat până astăzi (n.r.: ieri) nimeni. Mâine (n.r. astăzi) este termenul limită. Dacă nu se prezintă nimeni, o să cântăm sârba procurorilor", a spus Radu Mazăre. 


Comentează știrea

europeanu
19 aprilie 2014
Hotul de mazare

Lasa mai hotule ca iei pansele de la pomacost iar imnul sa dea Dumnezeu sa-l canti la Poarta Alba.Mici iti trimit eu cu prastia.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5638 secunde