Constănțenii, invitați de primar să afle pe ce se vor cheltui banii orașului

371
3
Constănțenii, invitați de primar să afle pe ce se vor cheltui banii orașului - primariaconstanta5-1490202283.jpg

Articole de la același autor

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, invită constănțenii la dezbaterea publică cu tema "Bugetul de venituri și cheltuieli pentru anul 2017 al municipiului Constanța". 


Dezbaterea va avea loc, mâine, 24 martie, de la ora 16.00, în sala de ședințe "Remus Opreanu" din cadrul Palatului Administrativ.


Edilul Decebal Făgădău a anunțat că aprobarea bugetului municipiului Constanța se va face în prima ședință din luna martie și că acesta este cel mai mare buget din ultimii ani.


"Bugetul a fost creionat, este un buget de 845 milioane de lei. Până acum a existat o dezbatere pe această temă cu agenții economici. Urmează o altă dezbatere, pentru ca toți constănțenii să știe pe ce se vor cheltui banii municipalității. În principal, banii se vor duce pe investiții privind educația, construirea de locuințe și protecția socială", a spus primarul Constanței. 


Conform documentului privind bugetul municipiului Constanța, stabilirea cheltuielilor s-a efectuat în strictă corelare cu posibilitățile reale de încasare a veniturilor bugetelor locale estimate a se realiza. Proiectul de buget pe anul 2017 se bazează pe propunerile direcțiilor și serviciilor din cadrul Primăriei Municipiului Constanța și reflectă menținerea în condiții normale a proiectelor de investiții realizate în anii anteriori precum și funcționalitatea instituțiilor din subordine. Funda-mentarea veniturilor bugetului s-a realizat în baza legislației fiscale actuale, iar în susținerea veniturilor totale propuse s-a adăugat excedentul cu care s-a încheiat anul financiar 2016.


Practic, bugetul pe anul 2017 se ridică la suma de 632.938.000 lei și un excedent pe 2016 în valoare de 212.564.000 lei, totalul cheltuielilor fiind de 845.502.000 lei. În altă ordine de idei, proiectul de buget al municipiului Constanța poate fi consultat de cei interesați pe pagina de Internet a instituției (www.primaria- constanta), la secțiunea "Informare și consultare publică".


Comentează știrea

jj
23 martie 2017
jj

Da-ti nene demisia ca se alege praful de orasul asta! Nu o spun cu rautate dar nu se misca nimic in directia buna.

Invatati-l ,educati-l
23 martie 2017
Spuneti-i lui Fagadau

Spuneti-i ca o primarie se ocupa in primul rand de gospodaria orasului/comunei iar primarul este primul gospodar,sau cel mai harnic cetatean al comunitatii.Primarul nu are nicio treaba cu politica.Politica trebuie sa se opreasca la usa parlamentului sau la portile guvernelor.O primarie nu este nici manastire,nici azil de batrani,nici cantina sociala,nici biserica,nici antrepriza de constructii.De saraci are cine sa se ocupe.Vad ca toti va inghesuiti sa le dati de mancare la saraci,toti plangeti la capataiul.Dar saracia este din ce in ce mai mare.Prapastia dintre saraci si bogati se adanceste in timp ce Fagadau se ocupa de,vezi Doamne, "protectie sociala".Panaramelor ! Ipocritilor ! In Romania,saracia a dat in clocot.Primarul nu este nici mama ranitilor,nici bocitoare,nici sfant si nici icoana in biserica.Primarul este primul gospodar.Punct.Dar in goana lui dupa voturi,dupa putere,avere si glorie,Fagadau a inceput sa pretuiasca saracia,linguseala si lenea.Am mai spus.Mai multi saraci inseamna un Pesede fericit.Asta este doctrina partidelor socialiste.Mai multi asistati sociali,inseamna un bazin electoral mai mare.Cine nu are asistati sociali,cine nu are saraci,sa-si doreasca.Cine are asistati sociali ,sa-i pretuiasca sa-i inmulteasca sau sa-si doreasca.Cine are mai multi saraci,castiga alegerile.Cetateanul,romanul trebuie invatat sa stea ca Grivei,ridicat in doua labute,flamand si cu limba scoasa la stapan,adica la Fagadau sau Dragnea. Apropo de partide.Mai exista partid liberal in Constanta ? Liberalii au terminat de strans cotizatia de partid ? Ca nu-i mai aud.

Porcarul P.S.D
24 martie 2017
Cocina cu porci mai multi

Ca la Constanta mai rar gasesti.Dragi colegi de comentarii,cand o sa vedeti voi vreun primar sa faca treaba la noi,mare minune!Primarii gospodari sunt mai inspre Cluj,Sibiu,incolo.Nu mai sperati degeaba oameni buni...Avem o RUSINE de oras!IMPUTZIT LA MAXIMUM.Mare pacat,dar asta e adevarul.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2547 secunde