Constănțenii, așteptați să sesizeze problemele la Primăria Constanța

185
1
Comisia de organizare și dezvoltare urbanistică, realizarea lucrărilor publice, protecția mediului înconjurător, conservarea monumentelor istorice și de arhitectură din cadrul Consiliului Local Constanța se reunește în cadrul întâlnirii lunare pentru a pune la punct diverse proiecte ce se vor afla pe ordinea de zi a ședinței CL din luna iunie. Acțiunea va avea loc, luni, 19 iunie, ora 13.00, la Primăria Constanța.


Drept urmare, cetățenii municipiului Constanța care doresc să sesizeze anumite probleme consilierilor locali pot participa la această ședință.


Comentează știrea

PARCALABU ELENA
20 iunie 2017
SPALATORIA AUTO ILEGALA A LUI GAVRILUC STR FULGERULUI 15 SUB PROTECTIA INSPECTORULUI DE ZONA AL PRIMARIEI ȘI A VOSTRU CA ZIARIȘTI BRAVI???????

DE 100DE ANI AM FACUT ȘI LA PRIMARIE ȘI LA VOI LA CUGET LIBER NENUMARATE SESIZARI IN LEGATURA CU DEBEDEI DIN STR FULGERULUI15 UNDE GAVRILUC SPALA MAȘINI ILEGAL NON STOP PE TAXA DE PROTECIE ZICE GAVRILUC CA DA SPAGA MARE CA FACE CE VREA STROPEȘTE LUMEA CU LATURI DE PE MAȘINI TULBURA LINIȘTEA PUBLICA SI EI SI VOI VA DURUT LA BASCA CA TERORIZEAZA VECINI VA PROTEJAȚI UNI PE ALȚI CE SA MAI FACEM SESIZARI CA VOI???????????? SI ACEȘI DERBEDEI SE P PE NOI CA DAU ȘPAGI GERASE

Pagina a fost generata in 0.3714 secunde