Consiliul Local: Două străzi din Constanța vor purta numele lui Virgil Coman și Gheorghe Dumitrașcu

697
6
Consiliul Local: Două străzi  din Constanța vor purta numele lui  Virgil Coman și Gheorghe Dumitrașcu - fondstrazi-1487858854.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Local Constanța se întru-nește săptămâna viitoare, pe 28 fe-bruarie, în cadrul unei ședințe ordinare. În lipsa bugetului, care se lasă așteptat din cauza întârzierii foarte mari cu care Guvernul, Parlamentul și Președinția au elaborat, adoptat și promulgat Legea Bugetului pe 2017, aleșii constănțeni vor supune dezbaterii și aprobării mai multe proiecte de hotărâri ce țin mai mult de partea organizatorică.

Astfel, consilierii locali vor trebui să voteze dacă sunt de acord ca "veteranul" atletismului constănțean, Traian Petcu, ajuns la vârsta de 93 de ani, să fie declarat cetățean de onoare al orașului.

De asemenea, se va vota proiectul de hotărâre privind desemnarea reprezentanților Consiliului local al municipiului Constanța în Consiliul de administrație al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța.

Veste bună și pentru constănțenii care au dosare pentru locuințe depuse la Primărie, căci vor fi repartizate spații de locuit construite de ANL în regim de închiriere din recuperări, cât și spații de locuit din fondul locativ de stat.

Pe ordinea de zi se mai află două proiecte privind redenumirea a două străzi din Constanța. Este vorba despre atribuirea denumirii "strada Virgil Coman" circulației publice carosabile paralelă cu str. Unirii, situată între intersecția cu str. Zorelelor și str. Cașin, cât și despre schimbarea denumirii străzii Dianei, în "strada Gheorghe Dumitrașcu".

Tot în cadrul ședinței se va supune aprobării și proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenții și a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiții "Reabilitarea, modernizarea și dotarea Școlii cu clasele I-VIII nr. 4, Constanța (structură a Colegiului Național Mircea cel Bătrân)". Totodată, consilierii vor vota actualizarea devizului general aferent obiectivului de investiții "Reparații capitale și modernizarea pasajului Cumpenei".

Comentează știrea

Nini
24 februarie 2017
Dar strada Felix Stroe?

În Cumpāna, pretinii au botezat o stradā cu numele Felix Stroe. Ce, edilii constanteni e mai prosti? Sau asteaptā sā moarā tartorul?

Papu
24 februarie 2017
străzi

..........pe când și strada Ion Iliescu ?

Doru
24 februarie 2017
La pachet ?

Inteleg sa-ti arati recunostinta unui om cu caracter si cu opera , precum Virgil Coman , in mod nedrept luat dintre noi . Dar , sa-l pui la pachet cu Gh. Dumitrascu , este profund gresit . Vedem unde se afla Romania si observam ca este tinuta in lesa subdezvoltarii de zeci de ani , de propagandisti ticalosi : fesenisti , fedesenisti , pedeseristi , pesedisti , in complicitate cu leprele adiacente de tip Tariceanu , Dragnea , Basescu , Ponta , Udrea , Cocos , Iordache , Tutuianu , Birchall , Andronescu , Vosganian , Codrin Stefanescu , Oprea , s.a., si uitam ca fundamentele acestei situatii , au fost clocite de secaturi precum Dumitrascu , C.V. Tudor , Funar , I.Iliescu , Magureanu s.a. Adica , secaturi cu opera ... Este adevarat ca mare parte dintre romani au probleme cu memoria . Dar PSD-ul care conduce judetul si tara , sa nu intinda prea mult coarda ... Mai sunt si cetateni care au tinere de minte !

Bordean
24 februarie 2017
bani

Castiguri pe internet. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: [email protected]

adina
1 martie 2017
Atunci

atunci când o să fie și Piui Haoșoti!

Răspuns la: străzi
Adăugat de : Papu, 24 februarie 2017
..........pe când și strada Ion Iliescu ?
Dorina
1 martie 2017
Adică

"Secături" cu operă Păunescu, Vadim, Dumitrașcu. La tine e simplu SECĂTURĂ liberală aripa perdanților.

Răspuns la: La pachet ?
Adăugat de : Doru, 24 februarie 2017
Inteleg sa-ti arati recunostinta unui om cu caracter si cu opera , precum Virgil Coman , in mod nedrept luat dintre noi . Dar , sa-l pui la pachet cu...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7591 secunde