Consiliul Local - bani cu țârâita și cu emoții pentru cluburile de handbal din Constanța

237
Consiliul Local - bani cu țârâita și cu emoții pentru cluburile de handbal din Constanța - handbal-1490976602.jpg

Articole de la același autor

Emoții mari pentru cele două cluburi de handbal ale Constanței, HC Dobrogea Sus și HC Farul, după ce consilierii s-au tocmit mai bine de jumătate de oră înainte să le dea banii solicitați. Și nici aceia toți.

Consilierii PMP au anunțat în primă fază că nu sunt de acord cu proiectele privind suplimentarea fondurilor financiare acordate celor două cluburi de handbal, motivând că, deși s-au alocat până acum mulți bani, nu există performanțe sportive notabile și nicio situație transparentă a cheltuielilor.

Pentru a nu bloca proiectul, primarul Făgădău a cerut răgaz de consultări, revenindu-se apoi la votare proiectelor, cu două amendamente.

În primul rând, HC Dobrogea Sud a primit din cei 3 milioane solicitați doar 2 milioane de lei. Al doilea amendament prevede însă ca virarea banilor să fie condiționată de prezentarea unor rapoarte privind justificarea tuturor banilor publici cheltuiți până acum, de la salarii la cheltuieli organizatorice. Același lucru este valabil și pentru HC Farul, care a primit 1,4 milioane de lei.

Primarul Făgădău a promis că dacă HC Dobrogea va avea rezultate notabile, el va fi primul care va propune suplimentarea banilor pentru club cu încă 1 milion de lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0859 secunde