Consiliul Județean Constanța își angajează avocați. Muhscină, Armeanu și Grecu, în prima linie

669
Consiliul Județean Constanța își angajează avocați. Muhscină, Armeanu și Grecu, în prima linie - sedintaconsiliuljudetean33-1471004849.jpg

Articole de la același autor

Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, i-a convocat pe consilieri, miercuri, 17 august, la ședința ordinară a lunii august. Întâlnirea va avea loc de la ora 13.00, în sala "Remus Opreanu" din cadrul Palatului Administrativ. Pe ordinea de zi se află 64 de proiecte de hotărâri, însă primul dintre acestea vizează acordarea titlului de "cetățean de onoare al județului Constanța" - post mortem, istoricului Virgil Coman, fost director la Direcția Județeană a Arhivelor Naționale. El a decedat săptămâna trecută în urma unui stop cardiac, în timp ce se afla la o lansare de carte.


Un alt proiect vizează constituirea Comisiei de analiză a solicitărilor unităților administrativ - teritoriale în vederea repartizării sumelor defalcate din unele surse de la Bugetul de Stat. De asemenea, în cadrul întâlnirii se vor aproba monografia economico-miliară a județului Constanța și planul de analiză și acoperire a riscurilor al județului Constanța.


Aleșii vor mai decide și modificarea componenței unor comisii din cadrul anumitor instituții din subordinea CJC, mai exact, a Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și de Urbanism și componența nominală a Comisiei pentru Protecția Copilului Constanța.


Totodată, pe parcursul întâlnirii va fi discutat și votat proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației de atribuire în vederea închirierii spațiilor din cadrul Centrului de Excelență în Turism și Servicii "Tomis".


În ceea ce privește situația RAJDP, care are calitatea de debitoare, va fi desemnat reprezentantul CJC în Comitetul Creditorilor privind debitoarea Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța. În plus, se va prezenta raportul de activitate a lui Virgil Stan, cel care a fost administrator special la RAJDP Constanța. 


Alte două proiecte fac referire la încheierea unor contracte ce privesc servicii de asistare, consiliere și reprezentare juridică. Primul dintre acestea ar urma să fie încheiat cu cabinetul avocatului Silvia Muhscină, iar al doilea cu Societatea Civilă de Avocați Apostol Armeanu și Cristiana Grecu. 


Pe de altă parte, alte proiecte vizează desemnarea unor reprezentanți din partea CJC în Adunările Generale a unor societăți sau asociații precum RAJA, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară "Dobrogea", Asociația de Dezvoltare Intercomunitară "Zona Metropolitană Constanța", Asociația de Dezvoltare Intercomunitară "Sud-Est" pentru Situații de Urgență, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară "Apă-Canal" Constanța, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară "ITI Delta Dunării" Constanța, Asociația Grup de Acțiune Locală Constanța Centru, Asociația Grup de Acțiune Locală Constanța Sud și Asociația Grup Local Dobrogea Nord.
În altă ordine de idei, consilierii județeni vor aproba prelungirea duratei de finalizare a unor proiecte precum și sumele necesare finalizării lor. Concret, este vorba despre anumite proiecte ce sunt în curs de realizare în județul Constanța, cu fonduri europene unde nu s-a putut respecta termenul de finalizare prevăzut inițial. 


Mai exact, acestea fac referire la Centrul multifuncțional educativ pentru tineret, extinderea Centrului de îngrijire a persoanelor cu afecțiuni Alzheimer, Centrul productiv meșteșugăresc pentru susținerea activităților turistice și de agrement Ovidiu, modernizarea drumului județean între Ovidiu - Poarta Albă DJ 228A și reabilitarea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului Eforie Sud.
Alte două proiecte fac referire la demararea procedurilor necesare elaborării Studiului de Oportunitate și a Studiului de fezabilitate pentru crearea unei structuri medicale în domeniul Obstetrică-Ginecologie și Neonatologie, precum și pentru crearea unei structuri medicale în domeniul Oncologie în județul Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 5.7216 secunde