Consilierul Ion Moisei a preluat conducerea Primăriei Tuzla

230
1
Consilierul  Ion Moisei a preluat conducerea Primăriei Tuzla - primarietuzla2-1442935234.jpg

Articole de la același autor

Aleșii locali din comuna Tuzla s-au reunit, ieri, într-o ședință de îndată pentru a-l alege pe unul dintre ei în funcția de viceprimar cu atribuții de primar. Astfel, social-democratul Ion Moisei este cel care, de ieri, a preluat conducerea Primăriei Tuzla.

Decizia consilierilor locali vine după ce, în urmă cu câteva zile, viceprimarul Reșit Taner a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzația de șantaj și a fost suspendat din funcție de prefectul Constanței, Ion Constantin.

Totodată, reamintim că Reșit Taner a fost reținut de procurorii DNA chiar în ziua în care ar fi trebuit să preia atribuțiile de primar deoarece șeful administrației din Tuzla, Constantin Micu, a fost demis din funcție de reprezentantul Guvernului în teritoriu, Ion Constantin.

În altă ordine de idei, fostul primar Constantin Micu a atacat în contencios administrativ ordinul prin care prefectul a dispus încetarea mandatului său de primar pe motiv că a fost condamnat la 1,6 ani de închisoare cu suspendarea condiționată a executării pedepsei.

Comentează știrea

ene
10 ianuarie 2016
ion moise

un neica nimeni plin de el mai bine sar duce dracului de catel o jigodie de om nu este bun de nimic

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Viceprimarul din Tuzla, ARESTAT!
Miercuri, 24 Iunie 2015
Stire din Cultură-Educație : Anchetă la Școala din Tuzla
Pagina a fost generata in 1.3315 secunde