Consilierii locali votează pentru a primi acțiuni la Portul Constanța

624
2
Consilierii locali votează pentru a primi acțiuni la Portul Constanța - consilieriilocalivoteaza-1396461316.jpg

Articole de la același autor

Aleșii locali din Constanța se reunesc, astăzi, pentru a-și da acordul cu privire la acțiunile Portului Constanța. Potrivit unui comunicat transmis de reprezentanții Primăriei Constanța, în conformitate cu prevederile art. 39 alin. (4) din Legea nr. 215/2001 privind administrația publică locală, republicată, cu modificările și completările ulterioare, se convoacă Consiliul local al municipiului Constanța în ședință de îndată, astăzi, 3 aprilie, ora 12.00, la Complex hotelier Malibu, stațiunea Mamaia. 


Pe ordinea de zi se află un singur proiect de hotărâre ce vizează acordul de transmitere cu titlu gratuit a unui pachet suplimentar de acțiuni deținute de stat la Compania Națională "Administrația Porturilor Maritime" S.A. Constanța, reprezentând minim 13% din capitalul social către Consiliul Local al municipiului Constanța.


Comentează știrea

admirator
3 aprilie 2014
il distrug si pe asta!

sau te pomenesti ca vor refuza?

Angela
3 aprilie 2014
Avem bani de aruncat?

Dar Consiliul Local nu poate face sedinte decat la hotel? Nu exista sali suficient de mari in alte institutii de stat administrate local, trebuie neaparat inchiriata sala de conferinte de la Malibu la fiecare sedinta?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7581 secunde