Consilierii locali din Năvodari, convocați în ședință. Ce proiecte vor aproba

247
1
Consilierii locali din Năvodari, convocați în ședință. Ce proiecte vor aproba - navodari-1499352457.jpg

Articole de la același autor

Aleșii locali din Năvodari se reunesc, astăzi, în cadrul ședinței ordinare a lunii iulie. Întâlnirea are loc de la ora 13.00, la Primăria Orașului Năvodari. Pe ordinea de zi se află 12 proiecte de hotărâre.

Astfel, consilierii vor trebui să aprobe rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli consolidat al orașului Năvodari pentru anul 2017 și să modifice Organigrama Statului de funcții și a Statului de personal ale aparatului de specialitate al primarului.

De asemenea, pe ordinea de zi se află mai multe proiecte ce vizează vânzarea prin negociere directă a unor terenuri situate în Năvodari. Totodată, un alt proiect face referire la modificarea HCL nr. 429/22.12.2016 privind transmiterea în administrarea unităților de învățământ cu personalitate juridică din orașul Năvodari a imobilelor construcții și teren aferent, proprietatea publică a unității administrativ-teritoriale, în care își desfășoară activitatea.

În plus, consilierii locali vor trebui să aprobe lista cu dosarele aflate pe rolul instanțelor de judecată și înregistrate la primăria Năvodari pentru care se asigură asistență și reprezentare de către cabinete de avocatură.

De asemenea, pe ordinea de zi se află și proiectul privind aprobarea studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții ce vizează amenajarea skate-park-ului în zona Baza Sportivă.

Pe de altă parte, aleșii vor trebui să aprobe Regulamentul de organizare și funcționare a Direcției de Asistență Socială și să desemneze un observator pentru concursul de ocupare a funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar.

Comentează știrea

Conștiința vie.
14 august 2017
Nu, tribalismului.

ROMÂNIA TREBUIE SĂ INTERZICĂ PARTIDELE CONSTITUITE PE CRITERII ETNICE (gen U.D.M.R.). ASTFEL DE PARTIDE SUNT O RUȘINE PENTRU DEMOCRAȚIE!

Pagina a fost generata in 1.2928 secunde