Consilierii locali din Mangalia au votat bugetul pentru 2017

240
Consilierii locali din Mangalia au votat bugetul pentru 2017 - mangaliabugetvotat-1490976521.jpg

Articole de la același autor

Aleșii locali din Mangalia au adoptat, recent, proiectul de hotărâre privind bugetul de venituri și cheltuieli pentru anul financiar 2017, precum și bugetele societăților din subordine, respectiv Goldterm și Parcul Industrial.

Astfel, bugetul de venituri al municipiului Mangalia este estimat la aproximativ 85,4 mil. de lei, din care venituri propri - 52,1mil. de lei. De asemenea, valoarea cheltuielilor este aceeași cu a bugetului de venituri și cheltuieli, iar la capitolul investiții suma alocată este de aproximativ 4,5 mil. de lei. Cu aceeași ocazie, aleșii locali au votat proiectul de hotărâre privind organizarea rețelei școlare de stat și particulare pe teritoriul administrativ al municipiului Mangalia pentru anul școlar în curs. Referitor la această hotărâre, edilul Radu Cristian a precizat că, vizavi de reabilitarea tuturor instituțiilor de învățământ din oraș, administrația publică din Mangalia va depune la MDRAP documentația necesară finanțării din surse guverna-mentale.

"În aceste zile au început lucrările de construcție a sălii de sport de la Școala Gimnazială Sf. Andrei, iar pe viitor ne dorim ca toate unitățile școlare să beneficieze de săli de sport amenajate la cele mai înalte standarde și să reabilităm, totodată, instituțiile de învățământ din localitate", a menționat primarul Cristian Radu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3521 secunde