Consilierii din Medgidia vor să negocieze tarifele la apă și canalizare

233
Consilierii din Medgidia  vor să negocieze tarifele  la apă și canalizare - medgidiaconsiliullocal-1480006047.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali din Medgidia s-au reunit, miercuri seara, în cadrul unei ședințe ordinare. Pe ordinea de zi, au fost înscrise 19 proiecte de hotărâre. Dintre acestea, a fost retras proiectul privind avizarea listelor cu propunerile de casare pentru mijloacele fixe, obiecte de inventar, materiale sanitare cu regim special aparținând Spitalului Municipal Medgidia. Toate celelalte proiecte au întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi admise.

La primele puncte, consilierii au luat act de încetarea de drept a mandatului consilierului Mihai Mocanu și au validat mandatul primului supleant înscris pe lista Partidului M10, în persoana lui Florentin Parpală. De asemenea, consilierii locali au aprobat rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Municipiului Medgidia, pe anul 2016.

Un alt proiect care a trecut de votul aleșilor a vizat aprobarea inițierii procedurii de negociere cu operatorul SC RAJA SA Constanța și recalcularea tarifelor de furnizare a serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare la valoarea de 5,6 lei/m cub inclusiv TVA.

În ședința ordinară a lunii noiembrie, a fost aprobat și contractul de delegare a gestiunii serviciului de transport public local de persoane în municipiul Medgidia ofertantului câștigător - SC Servcom Adrian SRL Medgidia. Pe parte socială, în ședința de consiliu au fost repartizate trei unități locative situate în blocuri ANL, a fost aprobată vânzarea prin licitație publică a unui imobil teren în suprafață de 110 mp, precum și susținerea din bugetul local a cheltuielilor efectuate cu recuperarea copiilor cu dizabilități din Medgidia în cadrul Centrului de recuperare pentru copiii cu dizabilități al Asociației MED-CER. Pentru acest centru, se va aloca suma de maxim 7.600 lei/lună, respectiv 91.200 lei/an. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Noiembrie 2016
Stire din Social : Se oprește apa rece la Poarta Albă!
Pagina a fost generata in 0.4155 secunde