Consilierii din Mangalia au stabilit prețul gigacaloriei la 200 lei

234
Consilierii  din Mangalia  au stabilit prețul gigacaloriei la 200 lei - consilieriidinmangalia-1414514702.jpg

Articole de la același autor

Societatea de termoficare Goldterm SA a început de ieri furnizarea agentului termic în sistemul centralizat din municipiul Mangalia. Autoritățile locale au luat această decizie în urma scăderilor bruște de temperatură, din ultimele zile. Conform legii, furnizarea căldurii începe în condițiile în care se înregistrează un număr de trei nopți consecutive cu temperaturi sub 10 grade Celsius.

Directorul Goldterm, Dan Georgescu, a declarat că nu se va furniza agent termic la asociațiile care încă mai au datorii la încălzire.

"Nu sunt restanțe mari și suntem convinși că zilele acestea reprezentanții asociațiilor vor veni să achite debitele, așa cum s-a întâmplat și anul trecut", a explicat directorul societății de termoficare. El a precizat că, în prezent, există 75 de blocuri care încă au datorii la Goldterm.

Potrivit reprezentanților Primăriei Mangalia, începând cu 1 noiembrie, prețul gigacaloriei pentru sistemul centralizat de termoficare este de 200 lei, conform unei Hotărâri a Consiliului Local Mangalia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Octombrie 2014
Stire din Sport : Week-end dedicat sportului, la Mangalia
Pagina a fost generata in 0.4089 secunde