Consilierii din Mangalia au aprobat decontarea transportului cadrelor didactice

176
Consilierii  din Mangalia  au aprobat decontarea transportului  cadrelor didactice - consilieriidinmangaliadecontaret-1447088976.jpg

Articole de la același autor

Chiar dacă în alte localități există încă dispute între reprezentanții autorităților publice și cadrele didactice navetiste, la Mangalia situația a fost clarificată în ultima ședință ordinară a Consiliului Local Municipal.

Practic, aleșii de aici și-au dat seama că, pentru a avea un învățământ de calitate profesorii navetiști trebuie ajutați atunci când este vorba despre decontarea transportului. Drept urmare, consilierii locali au aprobat proiectul de hotărâre privind decontarea navetei cadrelor didactice și a personalului didactic auxiliar cu domiciliul în altă localitate decât cea în care își desfășoară activitatea educațională, pentru anul școlar 2015-2016.

În altă ordine de idei, aleșii locali au mai votat și proiectul referitor la studiul de prefezabilitate, a indicatorilor tehnico-economici și realizarea investiției, pentru branșarea imobilului "Bloc Pescăruș" la sistemul centralizat de termoficare al municipiului Mangalia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7637 secunde