Comunitatea Rușilor Lipoveni Constanța, protocol cu PNL

180
Comunitatea Rușilor Lipoveni Constanța, protocol cu PNL - liberaliprotocolsiglapnl-1461589400.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Filialei Constanța a Partidului Național Liberal au anunțat încheierea unui protocol de colaborare politică cu reprezentanții Comunității Rușilor Lipoveni din județ. Cu această ocazie, președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, a declarat că solicitările care vin din partea comunității rușilor lipoveni din Constanța vor fi integrate în platformele program ale candidaților PNL.


"Suntem deschiși la o colaborare transparentă cu reprezentanții Comunității Rușilor Lipoveni din județul Constanța. Mă bucur că vom semna un protocol de colaborare politică, cu termene clare de îndeplinire a obiectivelor, care să ajute minoritatea rușilor lipoveni să se dezvolte și să își protejeze identitatea culturală", a declarat liderul PNL Constanța.


Punctele de bază ale programului cadru de colaborare vizează solicitări specifice ale Comunității Rușilor Lipoveni din localități precum 2 Mai, Mangalia, Năvodari și Ghindărești.


Totodată, PNL Constanța va stabili un program de integrare a obiectivelor comune în platformele care vor face baza angajamentelor electorale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5953 secunde