Coaliția de guvernare va colabora cu UDMR și în această sesiune parlamentară

144
1
Coaliția de guvernare va colabora cu UDMR și în această sesiune parlamentară - coalitiadeguvernare-1504876920.jpg
Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat că partidele din coaliția de guvernare vor colabora în continuare în Parlament cu UDMR ca și în prima sesiune din acest an.


"Am discutat cu Kelemen Hunor, mi-a spus despre discuțiile pe care le-au avut în cadrul Uniunii în această vară înainte de începerea sesiunii parlamentare. Mi-a spus că au decis în unanimitate să continue colaborarea cu coaliția majoritară, dacă dorim și noi. I-am spus că și PSD, și ALDE doresc să continue această colaborare parlamentară și așa cum am lucrat în prima sesiune vom lucra și în a doua sesiune. De asemenea, un lucru firesc, o să îmbunătățim modul de colaborare și de informare. În fiecare săptămână trebuie să fie o întâlnire a liderilor grupurilor parlamentare PSD, ALDE, UDMR și minorități pentru a se informa reciproc și pentru a stabili de comun acord agenda legislativă pentru săptămâna care urmează", a spus Dragnea la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.


El a adăugat că UDMR a solicitat să fie informat cu privire la toate actele normative sau proiectele de lege care urmează să vină de la Guvern, pentru a avea timp să-și formuleze un punct de vedere și, eventual, sprijinul.


Comentează știrea

MIHAI
10 septembrie 2017
COLABORARE ANTINATIONALA

.Ne convine sau nu , UDMR stie sa faca politica . Este permanent complice cu toate partidele in ceea ce se cheama politica antinationala si antisociala practicata de catre toate partidele romanesti , incapabile de solidaritate cand este in joc soarta Romaniei .Pana la un punct , suntem de acord cu politica de compromis in raporturile partidelor cu UDMR , dar in timp ce aceasta organizatie pro-maghiara si antiromaneasca stie sa-si impuna si sa-si realizeze proiectele , politicianistii nostri ajunsi la guvernare , cu majoritate in Parlament , nu pun niciun fel de conditii UDMR . Daca Dragnea afirma ritos ca va colabora cu UDMR de ce nu conditioneaza colaborarea cerand UDMR sa renunte la manifestarile antinationale si sa condamne declaratia ticalosului Laslo Tokes , ca acum " a sosit momentul pentru autonomie teritoriala " . Cine este inconstient va spune ca nu conteaza astfel de decalaratii , uitand ca maghiarii , cu perfidia lor innascuta , au reusit ca prin politica " pas cu pas " sa ajunga de la placutele bilincve , invatamant in limba maghiara etc , la folosirea limbii maghiare de la 10% la 20 % in localitatile unde traiesc cetateni de etnie maghiara si in curand la ceea ce declara popa Tokes , la autonomie teritoriala . Sa nu uitam ca Tokes este vicepresedinte in Parlamentul UE si nimeni din UE n-a condamnat o astfel de declaratie , inclusive europarlamentarii care se pretind romani .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5412 secunde