Școală de vară pentru dezvoltarea turismului, la Constanța

254
Joia aceasta, de la ora 10.00, la Hotelul "Flora" din stațiunea Mamaia, va avea loc deschiderea oficială a Evenimentului "Școala de vară" organizat de Consiliul Județean Constanța în parteneriat cu Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului LITORAL-DELTA DUNĂRII. Acțiunea face parte din cadrul Proiectului "Itinerarii și evenimente inedite în Dobrogea", Cod SMIS 26513, proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2007-2013, Axa prioritară 5 privind dezvoltarea durabilă și promovarea turismului.

Evenimentul "Școala de vară" are ca scop organizarea de work-shopuri și dezbateri pe diverse teme ce privesc activitatea de turism din județul Constanța și modalități de susținere continuă a promovării produselor turistice specifice spațiului constănțean.

La eveniment vor participa reprezentanți ai autorităților locale și centrale, reprezentanții marilor tour-operatori, reprezentanții centrelor de informare turistică din țară și ai celor mai mari agenții de turism naționale și alți factori implicați în fenomenul turistic românesc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2247 secunde