Claudiu Palaz: "Radu Mazăre tolerează existența magazinelor de vise"

1577
20
Claudiu Palaz:
Candidatul UNPR Claudiu Palaz s-a deplasat, ieri, în jurul orei 11.30, la magazinul care comercializează substanțe etnobotanice în apropierea Spitalului Județean Constanța. Scopul acțiunii a fost acela de a zidi, simbolic, ușa spațiului comercial, în semn de protest față de activitatea desfășurată aici.

Însoțit de aproximativ 30 de tineri din echipa sa de campanie și înarmat cu BCA și ciment, Palaz a blocat accesul în magazin. Acțiunea a adunat zeci de curioși, oameni din blocurile vecine care au salutat demersul lui Palaz, menționând că s-au săturat de "drogații și golanii", care se strâng în fiecare seară în fața shop-ului. Candidatul progresist a primit aplauze pentru gestul său, fiind rugat de mai mulți constănțeni să închidă magazinul la propriu, deoarece reprezintă un mare pericol, atât pentru consumatori, cât și pentru ceilalți locuitori ai orașului.

Palaz a declarat că, odată ajuns la Primărie, închiderea ultimului magazin rămas în Constanța va fi una dintre prioritățile sale. Acesta le-a reamintit celor prezenți că administrația locală Constanța, la inițiativa primarului în funcție, Radu Mazăre, a susținut existența acestor magazine.

"Primăria Constanța putea să închidă toate magazinele, dacă și-ar fi dorit. Radu Mazăre tolerează existența lor. Avea cadrul legal și putea să nu le dea autorizații de funcționare. Când voi ajunge la primărie vom scăpa definitiv de această problemă pentru că nu vor mai primi autorizație. Mazăre putea să facă acest lucru de mult, dar nu a vrut", a menționat Claudiu Palaz. 

Comentează știrea

20 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
george
30 mai 2012
primar

PALAZ PRIMAR!!!! JOS MAFIA LUI MAZARE!!!!

Lasă-ne mai Palaz
31 mai 2012
Auzi la el ultimul magazin

Pai când erai prefect nu tu ai închis magazinele astea ci instituțiile statului, acțiunea a contat zero, mă mir ca nu ai luat amenda pentru construcții de ziduri pe unde te miri, ca Mazare si el construiește pe unde se trezește,.,., Jalnic!

Sida lu` Eba
31 mai 2012
Mai " e " DobiBoci!!!

Bo ul care este,Palazu Mic-mai bine ne-ar spune si articolul de lege(care lege???!!),unde se interzice acest lucru(asta nu inseamna ca sunt de acord cu aceste botanice)Daca as avea muschi(bani),ca proprietar l-as da in judecata pe acest Palazu Mic.Repet,in secunda urmatoare asi inchide acele magazine,daca LEGEA mi-ar da voie!!! Prostanacilor!! si daca acest Palazu Mic ar fi primar-acele magazine vor exista!!!

Constanta
31 mai 2012
Amaratule

Art. 254 Tulburarea de posesie (1) Ocuparea, in intregime sau in parte, fara drept, prin violenta sau amenintare, ori prin desfiintarea sau stramutarea semnelor de hotar, a unui imobil aflat in posesia altuia, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani sau cu amenda. (2) Actiunea penala se pune in miscare la plangerea prealabila a persoanei vatamate. Poate-i da Dumnezeu gandul cel bun prprietarului spatiului si te alegi si tu cu o plangere. Ca la cate "plangeri penale" ai facut tu inutil pe vremea cand erai prefect, meriti una acum!

Sorin
31 mai 2012
PRETUL APEI REPREZINTA UN GENOCID REALIZAT DE CLANUL NEONAZIST MAZARE-CONSTANTINESCU IMPOTRIVA TUTUROR LOCUITORILOR ORASULUI SI JUDETULUI CONSTANTA (NICI PE SCENA MAZARE NU RENUNTA LA HAINELE LUI NAZISTE)

Toata populatia din orasul si judetul Constanta este jupuita de vie de clanul neo-nazist Mazare-Constantinescu prin pretul criminal al apei care ne vine pe factura, pret care e de cel putin patru ori mai mare decit cel REAL. Fiecare familie E JEFUITA IN FIECARE LUNA DE SUTE DE MII DE LEI (!!!), bani care intra in buzunarele lui Mazare si Constantinescu. De exemplu, o famillie care consuma 10 mc de apa potabila plateste in jur de 900000 lei pe luna (in functie de suprafata locuintei, deoarece exista si acel bir criminal numit APA METEO); pretul REAL pe care ar trebui sa-l plateasca pe factura este 225000 lei; restul de 675000 (sase sute saptezeci si cinici de mii !) lei sunt bani de care familia respectiva este jefuita de catre Mazare si Constantinescu. Sunt multe familii care consuma mai mult de 10 mc pe luna. Si pretul apei CRESTE TOTAL NEJUSTIFICAT SI CU PERVERSITATE LA FIECARE DOUA LUNI !

Laura
31 mai 2012
Ptr. Palaz

Poti sa ne dai o explicatie de ce nu vorbesti niciodata de problema nr 1 a constantenilor, si anume pretul ingrozitor al apei care e de patru ori mai mare decit normal? Cam ce concluzie trebuie sa tragem noi din asta? Dezineres, ai facut blatul cu sorcova neonazista drogata? Sincera sa fiu, as fi votat cu tine, dar, ptr. ca nu vrei sa promiti reducerea facturii de apa la un sfert, esti pe punctul de a-ti pierde credibilitatea in ochii constantenilor.

...
31 mai 2012
A avut autorizație de construcție??

a avut autorizație pt zid??

Dan
31 mai 2012
Palaz primar

Bravo domnule Palaz! Sunteti singurul care a facut ceva impotriva acestor criminali! Va sustinem in continuare! Pentru Laura: sincer sa fiu, asi fi votat cu Mazare daca promitea ca da apa gratis... iar daca Chiru promite ca da subventii pentru apa, il sustin primar pe viata! In ce lume traim?!?!? Nu v-ati saturat de promisiuni fara acoperire?!?!??!

no name
31 mai 2012
serios...?!?

Hai sa vad ca il da in judecata ca nu a avut autorizatie :)))

Alex
31 mai 2012
Felicitari

Felecitari domnule Palaz ! Aceste magazine trebuiesc inchise cat mai repede ! Sunt multi tineri care si-au nenorocit viata din cauza acestor droguri "legale". Speram sa iesiti Primar ca sa puteti face acest lucru pe bune, nu doar simbolistic !

20 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2271 secunde