CJC pierde trei consilieri județeni. PNL, ALDE și PSD au găsit alți înlocuitori

1126
1
La un an de la alegerile locale, aleșii sunt nevoiți să vacanteze anumite locuri de consilieri județeni, după ce unii dintre ei au fost excluși din partid sau și-au dat demisia din funcție, locul lor urmând să fie luat de alți colegi de la partidele din care fac parte. 


Procedura va avea loc, vineri, 30 iunie, când consilierii județeni se reunesc în cadrul ședinței ordinare lunare. Întâlnirea va avea loc de la ora 13.00, în sala "Remus Opreanu" din cadrul Palatului Administrativ.


În urmă cu câteva săptămâni, PNL Constanța și-a sacrificat fără regrete unul dintre cei mai vocali consilieri județeni, mai exact pe Remus Cristy Băisan. De menționat că propunerea de excludere a venit tocmai din partea celor cu care se plimba braț la braț în campania electorală de anul trecut, respectiv, deputatul Robert Boroianu și președintele Organizației Municipale a PNL Constanța, George Muhscină.


Excluderea lui Băisan a venit după ce acesta a început să tragă un semnal de alarmă considerând că dreapta constănțeană este într-un real pericol să se prăbușească și, în aceste condiții, a început să ceară demisia liderilor de la PNL Constanța.


Pe considerentul că aduce prejudicii de imagine partidului, în urmă cu câteva săptămâni, membrii Biroului Politic Județean al PNL Constanța condus de deputatul Bogdan Huțucă, reuniți în ședință au votat în unanimitate, prin vot secret, excluderea din partid a lui Băisan ca urmare a încălcărilor repetate ale prevederilor Codului Etic, Regulamentului și Statutului Partidului Național Liberal. 


În consecință, acesta și-a pierdut mandatul de consilier județean, locul ocupat de el urmând să fie ocupat, cel mai probabil, de liberala Gianina Topolov.


La rândul lor, cei de la ALDE l-au exclus din partid pe consilierul județean Emil Banias, fratele deputatului Mircea Banias, și el exclus din formațiunea politică.


În acest context, Emil Banias își pierde funcția din cadrul CJC, el urmând să fie înlocuit cu următorul candidat de pe lista de la alegerile locale de anul trecut, mai exact, Steluța Lebidov. 


Și PSD Constanța își va înlocui unul dintre cei mai experimentați aleși județeni. Fostul președinte interimar al CJC Constanța, consilierul județean Cristinel Dragomir, de la PSD, a anunțat, sâmbătă, că demisionează din funcție, din motive personale. Cu toate acestea, el va rămâne în continuare membru PSD.  


"Mi-am depus demisia din funcția de consilier județean. Vreau să mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine în momentul în care am fost investit în această funcție și, nu în ultimul rând, aparatului de specialitate al Consiliului Județean Constanța. Nu-mi doresc decât ca cei ce mă vor urma să fie mai dedicați județului decât am fost eu, mai eficienți și, cel mai important, să fie bine intenționați", a transmis Cristinel Dragomir. 


El nu a precizat cu exactitate ce va face în continuare, însă este posibil ca acesta să se ocupe de afacerile familiei. 
  
Demisia lui Cristinel Dragomir a fost înregistrată la partid, motiv pentru care reprezentanții formațiunii politice au transmis deja cine îi va lua locul.


"Luând act de demisia domnului Dragomir Nicolae Cristinel din funcția de consilier județean în Consiliul Județean Constanța, Biroul Permanent Județean al PSD Constanța anunță următorul membru pe lista de consilieri județeni în persoana doamnei Luminița Niță, membru în organizația PSD Agigea", a anunțat Luncian Lungoci, secretarul general al PSD Constanța.


Comentează știrea

lazar
26 iunie 2017
CJ Constanta

Mai d-ni PNL-sti de la C-ta inca nu vati documentat cu mareleInfractor de la Gepeto Lumina,Boroianu Rober tAurel,omul e periculos si la Gepeto la angajeri aduna informati de la oameni din SRI care au fost ajutati pe toate extremele,cum credeti dvs ca au furat cu zeci de firme,falimentate,vandute,spalari de bani cu documentatie falsa,ne existente,la IPJ si PCA C-ta,la Zeitele d-mne Prc Adina Florea, Puiu Zarafina si al-ti sunt depuse de mine si sub semnatura L.L.De.Parchetul General,DNA,DIICOT cine e in masura sa verifice,CSM nu prea au inteles ca aceasta filiera de C-ta sau Medgidia cum doriti dvs sa o calificat din ori ce unghi nu aveti voe sa gresiti,ca noi cetateni de rand suntem prostiti in numele Constitutiei Ro si in spiritul legi.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5426 secunde