CJC, partener într-un eveniment pentru atragerea investitorilor

144

Articole de la același autor

Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, participă, astăzi, la "Invest in Romania", eveniment organizat de Consiliul Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR), în parteneriat cu Departamentul pentru Promovarea Investițiilor și Comerțului din cadrul Ministerului Economiei Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri. Acțiunea este susținută și de Consiliul Județean Constanța și are loc în incinta Pavilionului Expozițional Constanța, începând de la ora 9.00. 


Obiectivele acestui program constau, în principal, în atragerea de investiții și promovarea exportului, susținerea și promovarea proiectelor prioritare stabilite la nivel județean și regional, în direcția domeniilor considerate strategice pentru investiții. 


Domeniile avute în vedere sunt energie, resurse minerale, turism, agricultură, industrie și infrastructură, în acord cu prevederile Strategiei Naționale pentru Competitivitate 2014-2020. 


La eveniment, vor participa peste 300 de persoane, oameni de afaceri, reprezentanți ai guvernului, consilieri economici în cadrul ambasadelor României, reprezentanți ai consiliilor județene, primari și membri ai CNIPMMR. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4171 secunde