Cine vrea să conducă PNL Constanța? Liberalii au deschis lista de candidați

1126
8
Cine vrea să conducă PNL Constanța? Liberalii au deschis lista de candidați - pnl-1490028564.jpg

Articole de la același autor

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, însoțită de secretarul general al partidului, Cristian Bușoi, au vizitat, duminică, filiala de la malul mării și au participat la Biroul Politic Județean al PNL Constanța. 


Apariția lor la Constanța vine la doar câteva zile după cea a lui Ludovic Orban, liberalul care și-a anunțat deja candidatura la conducerea partidului în cadrul Congresului ce va urma să aibă loc pe 17 iunie. 


Din câte se pare, Turcan și Bușoi își pregătesc strategia pentru viitoarele alegeri, cu toate că, în cadrul unei conferințe de presă, au spus că nu s-au decis dacă vor candida sau nu la proximele alegeri, dar sunt interesați ca scrutinul să decurgă fără nicio problemă. 


În acest context, cei doi liberali de la centru au participat la ședința Biroului Politic Județean al PNL Constanța în cadrul căreia s-a validat calendarul alegerilor din județul Constanța pentru fiecare organizație locală în parte. 


De asemenea, a fost validată și norma de reprezentare pentru delegații aleși, aceasta fiind stabilită în funcție de rezultatele obținute în circumscripția electorală a fiecărei organizații la ultimele două scrutine electorale. Drept urmare, numărul membrilor aleși trebuie să fie obligatoriu mai mare cu minim 30% față de numărul membrilor de drept. 


Tot în ședința Biroului Politic Județean al PNL Constanța au fost validate și convocatoarele cu membrii activi, cu drept de vot în conformitate cu prevederile statutului PNL, pentru organizațiile programate a organiza alegeri interne în săptămânile 20-26 martie și 27 martie - 2 aprilie.


Ulterior, Raluca Turcan și Cristian Bușoi au organizat o conferință de presă alături de liderul PNL Constanța, Gheorghe Dragomir. 


În cadrul întâlnirii, Raluca Turcan a criticat PSD și Guvernul Grindeanu și a spus că este necesar ca cei de la Ministerul Dezvoltării să facă publice modalitățile de acordare a banilor pentru realizarea proiectelor depuse de primari, pentru ca acestea să nu fie acordate doar celor ce dețin carnete de partid la PSD. 


La rândul lui, Bușoi a spus că modul iresponsabil în care PSD gestionează economia pune presiune pe mediul privat, care va fi sufocat, fiind la fel de grav cu ceea ce a făcut cu OUG 13. Mai mult, el a susținut că anul acesta vom avea o inflație mai mare decât s-a prognozat, iar devalorizarea monedei naționale în raport cu euro va anula, în final, creșterile economice.


Liderul de la organizația municipală, ales la sfârșitul lunii martie


Revenind la alegerile ce urmează să aibă loc pe plan local, în județul Constanța, printre altele, s-a stabilit ca alegerile la Organizația Municipală a PNL Constanța să aiba loc la data de 31 martie, în sala Teatrului de Operă și Balet "Oleg Danovski". 


La scrutin ar urma să participe 500 de liberali. Cu toate acestea, senatorul Vergil Chitac a spus că nu este de acord cu acest termen. El a explicat că data de 22 aprilie ar fi mult mai bună, deoarece dorește să organizeze dezbateri în cadrul organizației, pentru ca oamenii să voteze liderul Organizației Municipale Constanța în cunoștință de cauză. Pe de altă parte, la acest moment singurul liberal despre care se știe ca va candida pentru Organizația Municipală Constanța este George Muhscină.


La acest moment, președinte al filialei este senatorul Vergil Chițac, dar el a spus că nu va candida pentru nicio funcție în cadrul organizației din Constanța.


Pe de altă parte, alegerile pentru Organizația Județeană a PNL Constanța vor avea loc la data de 27 aprilie, la Casa de Cultură din Constanța. Și aici ar urma ca liberalii să-și aleagă un nou lider deoarece actualul președinte Gheorghe Dragomir a anunțat că nu mai candidează pentru nicio funcție. Cu toate acestea, el a precizat că va rămâne alături de colegii săi și "va pune umărul" pentru ca anumite filiale din județ să obțină rezultate remarcabile la viitoarele alegeri locale și parlamentare. 


Până la acest moment, pentru conducerea PNL Constanța și-au anunțat candidatura deputatul Bogdan Huțucă și consilierul județean Cristy Baisan.


Comentează știrea

MIHAI
21 martie 2017
CADERE LIBERA

Privind poza , se vede ca situatia este cam albastra . A disparut galbenul optimist . Liderii PNL veniti la Constanta nu se pot abtine sa nu critice PSD in timp ce PNL este in cadere libera pe toboganul plin de crapaturi care le zgarie fundul . Aflam cu surprindere ca dl amiral Chitac nu are intentia sa candideze pentru functia de presedinte al organiz.municipale . Este evident ca dl Chitac se simte mai bine ca senator si ca nu are nicio treaba cu liberalii . Daca asa stau lucrurile , ar fi cazul ca PNL sa-i retraga sprijinul politic . Poate ca dl Chitac va candida la functia de presedinte PNL la nivel national si atunci situatia se schimba . Doar un amiral poate aduce PNL pe linia de plutire . Daca va candida alaturi de Orban , in mod sigur va lua mai multe voturi decat acesta . Ramane de vazut daca dl Chitac este doar un oportunist oarecare sau un abil viitor om politic . De la o vreme Constanta a devenit o adevarata pepiniera de cadre la nivel national . PNL se afla in situatia celui care a cazut de la etajul zece si cand a ajuns in dreptul etajului doi a zis optimist ca inca e bine . Sa vedem daca va reusi ca prin levitatie sa ramana la acest nivel .

Lazar
21 martie 2017
Pregatirea de alegeri PNL

D-mni PNL-sti eu va recomand,din Germania un adevarat presedinte de filiala,Parlamentarul PNL de C-ta Dr.Dr.Prof.ing Boroianu Robert Aurel un fost mare sponzor de valoare,fraude,spalari de bani,evaziuni fiscale,firme falimentate vandute si inchise,cred ca de la dl dr in stinte si drept comisar sef Rapotan Adrian sau in cel mai rau caz de la d-mnele Prc Puiu Zarafina,Adina Florea si al-ti au primit cazieru,ca se incadreza in criterile si cele 10 porunci ale PNL de a reprezenta cetateni constanteni.Va rog eu frumos nu ne mai desconsiderati ca natiune in vazul lumi.Sau credeti ca suntem si prosti si nu stim sa apreciem calitatile unui conducator care ne reprezinta pe noi prostimea care nu va face nici placerea sa raspundeti,toti vin din 4 in 4 ani sa primeasca votul prin minciuni dar sa nu realizeze absolut nimica,cred ca nici nu realizati ca Romania nu e in continetul Europa ,daca va face placerea sa faceti o evaluare la satele Dobrogene de la malu dunari sau la granita cu bulgaraia.Cred ca sunt prin Eritreia,Etiopia,Burkina Faso Africa.Ce realizari mari inportante sa facut in acel jud C-ta.Dvs chiar nu vedeti ca cel putin 4,5 mil de Ro circula pe toata planeta.si noi de 27 de ani suntem ametiti de minciuni

Sa-i zicem
21 martie 2017
Vizita de partid si de stat.Raluca,solie de pace.

I-am votat aproape un sfert de secol.Votez PNL si PNTCD inca de la inceputul anilor "90. Votez ca prostul de fiecare data ca sa constat,dupa 25 de ani,ca nu exista partide de dreapta in Romania si bineinteles ca nu exista PNL.Toti sunt fesenisti,toti fac parte din Partidul Unic,adica PCR.Ma uitam la ei ca la o icoana(la penelei).Am asteptat sa-i faca opozitie lui Mazare sau lui Nicusor Constantinescu.I-am asteptat ca o nevasta rabdatoare mai bine de 25 ani.Dupa 25-27 de ani de asteptare si speranta ce credeti ca mi s-a intamplat ? Intr-o seara ma intorc acasa de la munca.Aprind lumina,deschid televizorul si-l prind pe Gheorghe al meu in pat cu Mazare si pe Hasotti in bratele lui Nicusor.Toti patru se mozoleau de zor in numele democratiei si al prieteniei intre partide.Si bineinteles se pupau pentru binele meu,de "nevasta" iertatoare.Eu am grija de ei,eu le dau de mancare,eu i-am ales in Parlament si ei se pupa cu Mazare.Dragomir ne da lectii de castitate,acum si Hasotti e curat ca lacrima.In ultimii 17 ani nu au fost in stare ca castige nici un singur mandat de primar in cel mai important oras al judetului.Drept urmare,la alegerile din 2016 nu i-am votat.Nici nu am fost la vot.Pai ce vreti sa votez iar niste derbedei mai prosti decat pesedeii originali ? Liberalii au pus buza,s-au suparat de data asta.Au spus ca din cauza mea/a noastra au pierdut ei alegerile.Sunt tupeisti,domnule.Sunt tupeisti,stricati dar si obraznici.Dragomir spune ca va pune umarul in calitate de membru simplu si nu-i va lasa pe liberali pana nu vor pierde din nou alegerile.Sa-i spuneti lui Dragomir,daca-l intalniti bineinteles,ca eu nu vreau sa-l mai vad in patul meu,sa-i spuneti ca PNL a pierdut deja primaria Constanta si in anul 2020 si probabil in 2024....2028(?).PNL a pierdut si o buna parte din simpatizanti,m-a pierdut si pe mine.Fagadau este etern.Fagadau este iubitul meu secret.Am curaj sa fac pariu.De ce ? Vom reveni cu explicatii.

Keti
21 martie 2017
pentru s-ai zicem

Hasotti e un Machidon Hot si mincinos.Cred ca a-i inteles totul,tot de la Machidoni.

Hollywood
21 martie 2017
Peneleu

Din toată suita figurilor triste aliniate de actualul peneleu, nici măcar una singură nu se desprinde din mocirla mediocrități și infantilismului politic. Chițac? Pe el îl doare la bască de partid, candidatura la primărie a fost doar un exercițiu de imagine. În realitate trebuia plantat în parlament pentru a servi (la solicitare) intereselor unei anumite persoane. Dragomir? Un eșec, politic și uman. Gorghiu, Turcan, Bușoi, Orban, Hașoti, etc. niște circari obosiți care nu mai reprezintă pe nimeni. Plm.

Lazar
21 martie 2017
Cine vrea saconduca PNL

D-na Carmen Mocanu,vad ca dvs sunteti jurnalista cu teme politice,ca fapt divers nu fac eu ro.mare,dar cand am facut o firma in romania mi sa cerut cazierul din Germania din romania daca am ceva la activul meu si sunt persoana curata ca altfel nu te baga nimeni in seama.Si noi la ora actuala avem personalitati in Parlament,in camera deputatilor, camera senatorilor nu stiu cat la suta ca Penali,care ne reprezinta ca cetateni si ca tara in lume si ne mai si spun la tv ca noi suntem de mana treia(3) in Europa.Dvs Jurnalisti nu intrebati cine au aduso in acesti 27 de ani in halul asta tara de lumea a treia,toti dau raspunsuri ca Westul si Americani astea au venit si au furat tara fara stirea noastra,ca semeni nostri sunt prosti ca natiune si desconsiderati de ei.Puteti sa intrebati pe dl Parlamentar PNL Boroianu Robert Aurel cate firme straine a pacalit cu documentatie DSV si Protan ca au livrat carne investata cu Salmonela si care a fost data in consum si puteti chiar si pe d-na Prc Puiu Zarafina si colonelul Neamtu Iulian ce inseamna Salmonela ca mi-a zis ca lam plictisit.

ZORO
28 martie 2017
PARINTZII COPIILOR : ATENTZIE LA NEATENTZIE !

ROMANII SE SINUCID PE CAPETE DIN CAUZE NE CERCETATE SI NEELUCIDATE ! NOI, CETATZENII ACESTEI TZARI, CONSIDERAM CA ACEASTA SITUATZIE SE DATOREAZA : NEPASARII SI INDIFERENTZEI CONDUCATORILOR, INCEPAND CU PRESEDINTELE TZARII, ROMANIEI, SE TERMINA TOOOOCMAI LA CEL MAI " MARUNT " POLITICIAN SI PARINTZII CARE II LASA PE COPIII DE CAPUL LOR, NU LE OFERA ATENTZIA CORESPUNZATOARE SI NECESARA, NU LE INTZELEG PROBLEMELE PERSONALE, INOCENTZA, SPUN CA-S RASFATZATZI, CA SE ALINTA SI LE APLICA CORECTZII : BATAIA, II CEARTA MAI TOT TIMPUL, IN LOC SA FOLOSEASCA DUHUL BLANDETZII SI SA LE EXPLICE COPIILOR, CE AU GRESIT, PARINTZII SE TRANSFORMA IN DUSMANI, COPIILOR LOR ! CEI INTERESATZI CA SA DISTRUGA ROMANIEI, GENERATZIE DUPA GENERATZIE, SE TRANSFORMA PRIN VICLENIA CE II CARACTERIZEAZA, IN OAMENI " IUBITORI ", ISCODESC, INTRA IN TAINELE VIETZII COPIILOR SI DE ACOLO IN COLO URMEAZA : NENOROCIREA, DEZASTRUL SI SINUCIDEREA FIINTZELOR NEVINOVATE SI DRAGI TUTUROR ROMANILOR !

elena
16 august 2017
sp

Asta este de necrezut!! Încă nu pot să cred că Dr. OGOGO mi-a adus soțul în doar 48 de ore ... De fapt, nu am crezut că o să scriu o mărturie într-o zi. Pentru că eram cel mai mare sceptic din lume. Niciodată nu am crezut în vrăji magice sau așa ceva, dar mi sa spus de o sursă de încredere (un colaborator foarte apropiat) că dr. OGOGO este o vrăjitoare foarte devotată, talentată și talentată și, după multă cajole, m-a dus la Vizitați acest site web. A fost unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am făcut vreodată în întreaga mea viață. Viața mea de dragoste a fost în dezordine după ce soțul meu mi-a aruncat o altă femeie. Am trecut prin două divorțuri și am fost la un pas de o treime. Pur și simplu nu am putut face față unui alt divorț și am vrut să încerc mai mult ca relația noastră să funcționeze, dar soțul meu nu părea să-i pese. Deci, cu nimic altceva decât mândria mea de a pierde, am verificat-o. Am fost înfricoșată. Acest om este pentru REAL. El a făcut orice magie a făcut, și iată-i - nu mai mult de 48 de ore mai târziu, am avut soțul meu înapoi! A fost ca un miracol! El a vrut dintr-o dată să meargă la psihoterapia căsătoriei și facem foarte, foarte bine acum. Și acum ma iubit mai mult ca niciodată ... Îți mulțumesc atât de mult Dr OGOGO pentru dragostea ta și pentru reîntregirea familiei mele înapoi. Prietenii mei de acolo vă sfătuiesc să contactați Dr.OGOGO dacă aveți o problemă similară prin e-mailul său ([email protected]) Vă promit că veți veni aici pentru a depune mărturie ca mine și alții pe care la ajutat. Prin care se trece prin numărul de telefon +2349051206763

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5838 secunde