Cine sunt oamenii cu care PDL vrea să câștige județul Constanța

3734
25
Cine sunt oamenii cu care PDL vrea să câștige județul Constanța - gigichiru61334772138-1334782065.jpg

Cu doar două zile înainte de data de la care se pot depune candi-daturile pentru primării, consiliile locale și consiliul județean, democrat-liberalii constănțeni încă mai lucrează la definitivarea acestor liste.
În urmă cu aproximativ două săptămâni, președintele PDL Constanța, Christian Gigi Chiru, anunța că în cadrul Biroului Permanent Județean al PDL Constanța s-a luat decizia ca toți candidații să-și depună în termen de o săptămână candidaturile la partid, sub amenințarea că, dacă nu o vor face la timp, Birourile Electorale Locale vor fi desființate.
"Unii dintre candidați au venit la sediul partidului și au depus dosarele cu documentele necesare privind candidaturile, alții au confirmat că o vor face și sunt așteptați, deci situația este în regulă, cu excepția celei de la Hârșova. În ceea ce privește listele cu candidații pentru funcțiile de consilieri în cadrul Consiliul Local Constanța și al Consiliului Jude-țean Constanța, la acestea încă se mai lucrează", a declarat preșe-dintele PDL Constanța, Christian Gigi Chiru.
Chiar dacă democrat-liberalii constănțeni nu au făcut publice toate candidaturile pentru alegerile din data de 10 iunie, unele dintre ele se cunosc deja.
Așadar, după cum deja se știe, în cursa pentru Primăria Constanța va intra Christian Gigi Chiru, în timp ce pentru Primăria Mangalia și-a anunțat candidatura deputatul Zanfir Iorguș care dorește să revină în administrația publică locală. La Medgidia va candida pentru funcția de primar, Dumitru Moinescu iar la Cernavodă a fost desemnat să intre în cursă, în urma mai multor sondaje efectuate prin oraș, democrat-liberalul Marian Sava.
Candidatul PDL pentru Primăria Murfatlar rămâne în continuare actualul primar Gheorghe Cojocaru, în timp ce la Năvodari va candida fostul primar Tudorel Calapod. La Eforie va candida din partea PDL actualul consilier local Constantin Avătavului, în timp ce la Ovidiu se va merge în continuare cu actualul primar Dumitru Bocai.
Din păcate, pentru Primăria Techirghiol, democrat-liberalii nu au găsit un candidat mai serios, astfel că pe listele privind candidatura pentru funcția de primar al orașului se va afla același Florian Constandin.
În schimb, la Negru-Vodă va candida democrat-liberalul Petre Urziceanu.
Așadar, până la acest moment, reprezentanții PDL nu au un candidat pentru Primăria Hârșova însă se speră ca situația să se rezolve deși fără prea mari șanse de reușită în fața actualului primar Tudor Nădrag. Reamintim că actualul edil (încă democrat-liberal) Tudor Nădrag a anunțat cu câteva săptămâni în urmă că va renunța la PDL și va candida pentru un nou mandat la Primăria Hârșova însă din partea USL.
În altă ordine de idei, membrii Biroului Permanent Județean al PDL Constanța au validat urmă-toarele candidaturi pentru funcțiile de primari, însă nimic nu este sigur până ce aceste candidaturi nu vor fi înregistrate la BEJ. Așadar, candidaturile depuse la partid sunt: 23 August - Mugur Viorel Mitrana, Adamclisi - Anton Burcea, Agigea - Ion Ioniță, Albești - Gheorghe Moldovan, Castelu - Nicolae Anghel, Costinești - Traian Cristea, Ciobanu - Gurgu Tudorel, Ciocârlia - Nicolae Marghiol, Comana - Romeo Dumitra, Cuza Vodă - Nicolae Horneț, Deleni - Marina Felicea, Limanu - Nicolae Crăciun, Mereni - Dumitru Guriță, Dobromir - Eugen Iliescu, Ghindărești - Vasile Simion, Mihail Kogălniceanu - Ancuța Belu, Poarta Albă - Vasile Delicoti, Rasova - Mihalache Neamțu, Saraiu - Ion Baciu, Topalu - Mircea Murat, Topraisar - Vladimir Scânteie, Valu lui Traian - Florin Mitroi, Vulturu - Petruț Dragomir.
Depunerea candidaturilor la Biroul Electoral Județean pentru alegerile locale care vor avea loc la data de 10 iunie, se va face începând cu data de 20 aprilie și până pe 1 mai.



Comentează știrea

25 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
dan
19 aprilie 2012
sezon estival

sa aprinda gratarul mai repede se apropi sezonul fiecare este bun la ce stie mai bine deci Gigi la gratar sa nu arda ....

Jerr
19 aprilie 2012
CHIRU PRIMAR PENTRU CONSTANTA

Mazare sa stea in Madagascar, papua si pe unde ii mai place sa se dea cu zmeul, trebuie la Constanta un primar serios

80=170
19 aprilie 2012
Mai " e " DobiBoci!!!

Daaa,la Ovidiu ramane tot B-oucai-deja acolo bordurile s-au vopsit in verde !!!. Jijica l`amorozo(piru),ia matali un sechetir!

admirator
19 aprilie 2012
chiru sa rezolve

problema cu Palaz. Daca vor intra amindoi in cursa, e posibil sa castige Mazare. Sau unul ataca la Mazare, altul la Nicusor? Definiti pozitiile sa stie tot electoratul situatia. Clar.

Teofil
19 aprilie 2012
Vine valul !

Si ia PDL-ul , dar si pe pedelei . Cosul de gunoi va fi umplut cu varf si indesat , cu aceste lighioane feseniste . Clanurile de sacali din institutiile publice , isi mai incarca sarsanalele pana la alegeri ...

Eu cu cine votez?
19 aprilie 2012
Sa cunoastem candidatii!

Putem vedea si noi un CV al lui Chiru sau Palaz, sa stim si noi cu cine votam? Am auzit de gene de barmani, vile, talente de cantaret de muzica populara, etc, dar nu stim ce-i recomanda sa conduca un oras / judet bogat. Nu de alta dar de Raducu si Nicusor ne-a cam luat greata, dar nu vrem sa cadem din lac in put!

UNU
19 aprilie 2012
Machedoni

Sa ne fereasca Dumnezeu de machidoni la Primaria Constanta sau la Consiliul Local si Judetean.

Nicu
19 aprilie 2012
TANTALAILOR

pai ce are mai Chiru , pai il doriti tot pe mazare care se tot distreaza pe bani dv,,,, Votati schimbarea pentru judetul Constanta ,voi ce dracu sunteti nu sunteti ma tot machidoni ,ca e plina constanta de astia ,pute .......

DANY
23 aprilie 2012
VREM SCHIMBARE

Vom vota cu CHIRU,ne-am saturat de un maimutoi de Papua,care e mereu in jungla ,iar cane in tare sta cu femei usoare prin cluburi,numai la primarie nu e niciodata.Nu uitati ca platim cea mai mare giga calorie din tara.STITI DE CE ??? pt ca vor sa falimenteze RADETUL sa-l cumpere baietii destepti.

raja
23 aprilie 2012
raja

doresc ca palaz sa invinga.sa dispara nicusor .

25 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Joi, 12 Aprilie 2012
Stire din Politică-Administrație : PDL se face verde în București
Pagina a fost generata in 0.2343 secunde