Cine a dezertat din PDL Constanța? Președintele Chiru contracarează plecările

505
5
Cine a dezertat din PDL Constanța? Președintele Chiru contracarează plecările - gigichiru8-1376926982.jpg

Articole de la același autor

Presa ultimilor săptămâni a anunțat plecarea unor membri ai Partidului Democrat Liberal, filiala Constanța, către alte formațiuni politice.

În acest context, senatorul Christian Gigi Chiru, președintele PDL Constanța, a făcut o declarație de presă în care le transmite anumite mesaje celor plecați și, totodată, anunță înscrierea unor noi membri în PDL Constanța.

"Aș dori, în primul rând, să le mulțumesc foștilor mei colegi pentru aju-torul acordat în campaniile electorale, dar și în activitatea organi-zațiilor ai căror membri au fost. Partidul are viață și, de-a lungul timpului, trebuie să trăim și expe-riența despărțirii. De această dată este vorba despre tineri care își caută încă drumul în viață, atât în plan personal, cât și în plan politic. Experiențele diverse sunt necesare în dezvoltarea lor ca indivizi maturi, pregătiți să ia deciziile cele mai bune pentru ei și pentru comunitățile în care trăiesc", se spune în declarația de presă făcută de Chiru.

El a mai adăugat că, tinerețea este impulsivă, atât în fapte cât și în vorbe, iar promisiunile, fie ele și deșarte, sunt mai ușor de crezut când ești la început de drum.

"Aș vrea să le urez foștilor mei colegi mult succes și să nu-și piardă puterea de luptă pentru valorile europene ale Constanței. În PDL au învățat ce înseamnă cu adevărat un partid de dreapta construit pe valori și, mai ales, au înțeles suferința pe care actuala administrație locală o provoacă orașului nostru. Vă sfătuiesc să nu vă lăsați transformați în săgeți și să nu uitați că politica adevărată se face prin acțiuni concrete, cu rezultate, și nu doar prin comunicate și apariții în presă. Vă doresc, dragii mei, să nu uitați niciodată pentru ce valori luptați în politică fiindcă drumul este lung și anevoios", a mai transmis senatorul Chiru.

El a precizat că PDL-ul a mai trăit această experiență, deci are viață și forță să treacă peste perioada de reconstrucție internă.

"Purificarea este benefică și pentru partide, așa că perioada prin care trecem ne va aduce forțe proaspete, va da mai multă viață PDL-ului. Mai mult, pentru a calma spiritele, precizez că în această săptămână vom înmâna carnetele de partid celor 90 de noi colegi care ni se alătură", a mai spus Chiru.

v v v

Reamintim că, pe 15 august, președintele tinerilor democrat-liberali constănțeni, Andrei Popa, împreună cu Ștefan Lazăr preșe-dinte al Organizației de Tineret și vicepreședinte în Biroul Permanent Local Năvodari au aderat la Partidul Mișcarea Populară.

Demersul lui Andrei Popa era justificat printr-un comunicat de presă în care spunea că, după aproape 10 ani de activitate politicăa în cadrul Partidului Democrat ulterior Partid Democrat Liberal a decis cu o ușoară urmă de regret să părăsească formațiunea și să își depună eforturile în construcția soluției de dreapta - Partidul Mișcarea Populară.

"Motivele care stau la baza plecării pornesc de la despărțirea PDL-ului de președintele Traian Băsescu, implicit poziția incisivă a partidului față de acesta precum și lipsa opoziției politice la nivel național. Însă, ceea ce practic m-a convins să fac acest pas a fost dezamăgirea față de actuala conducere județeană, modul acesteia de a gestiona situațiile de criză internă, lipsa unei viziuni politice, strategia dezastruoasă începută la alegerile locale din 2012, pentru ca mai apoi să fulmineze totul în decembrie când PDL a fost înfrânt la nivel județean de partidul de garsonieră a lui Dan Diaconescu", se menționa în comunicat.

Printre altele, el mai spunea că preferă să se înscrie într-un partid politic nou, unde alegerile interne se desfășoară liber și democratic.

Comentează știrea

Stelu
20 august 2013
Plecari

Care membri noi?Carnetele sunt reinoite....cine se mai inscrie in PDL cu Chiru la conducere?Poate angajatii lui si cei pe care i-a cocotat in vreo functie!

Ion
20 august 2013
Om fara constiinta

Tu, Andrei Popa, ca presedinte a tinerilor democrat liberali n-ai nicio vina ca PDL-ul a fost invins de PPDD? Actuala conducere te-a dezamagit. Dar, tu ca presedinte al tinerilor democrat liberali nu faceai parte din aceasta conducere?! Tinere, inainte de a face asemenea declaratii, gandeste un pic! Daca lucrurile stau asa cum ai afirmat, plecarea ta din PDL este un castig pentru partid.Drum bun la PMP!

pt om fara constiinta
20 august 2013
lamururi

nu cred ca presedintele de la tineret e de vina ca in 15 localitati din judet pdl nu a avut candidat la slegerile locale! la fel cum nu cred ca presedintele de la tineret a decis candidatii la alegerile parlamentare! si NU presedintele de la tineret s-a indepartat de primarii care au ramas, astfel , acestia ajungand sa ajute alte formatiuni politice in campanii.

PDL-ist
20 august 2013
PDL

Sigur, ex-presedintele de la tineret, Popa, este curat ca lacrima, n-are nicio vina, altii sunt vinovati pentru nerealizari, nel ar fi iesit in fata si ar fi cules laurii daca PDL-ul ar fi avut alt rezultat in alegeri. Din pacate, astfel de oameni, ca acest Andrei Popa, fac politica si de ei nu au loc oamenii capabili, inlaturati de indivizi care migreaza de la un partid la altul, dupa propriul interes.

Dorin
14 octombrie 2013
Plecare de popă

Andrei Popa este un tigan oportunist si tradator. Toate alegerile lui au fost motivate de avantaje cistigate, locuri de munca pentru el sau prietena lui sau bani. De cind e mizeria asta de om solutie politica pentru viitor? Nu m-as mira ca si aceasta plecare sa fie motivata de vreo mangla oferita de Palaz. Duca-se si el si ta-su si amanta lui ta-su.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3513 secunde