Chiru îi cere lui Mazăre demisia de onoare

1873
12
Chiru îi cere lui Mazăre demisia de onoare - chiru-1313092638.jpg

Articole de la același autor

Președintele filialei județene a PDL Constanța, Gigi Chiru, a cerut public demisia de onoare a primarului Radu Mazăre căruia i-a specificat că are termen până în data de 1 septembrie să dea curs acestei solicitări.
Chiru a declarat că din acel moment (ieri, ora 11.00 - n.r.) primarul Radu Mazăre are exact 503 ore pentru a-și da demisia din funcția pe care o ocupă. Președintele PDL Constanța a menționat că în caz contrar, partidul său va demara o strângere de semnături pentru organizarea referendumului de demitere a edilului constănțean. Potrivit democrat-liberalului, motivele pentru care Mazăre trebuie să își dea demisia sunt, printre altele, modul în care a tratat problematica imobilului Cazinoului, problemele create de construcția din strada Traian, afacerea Fin.Co.Ge.Ro. și stadiul în care se află podul de la IPMC. Chiru a specificat că în cursul zilei de astăzi va trece această expunere de motive într-un memoriu pe care i-l va trimite primarului, alături de solicitarea de părăsire a funcției.
"Joi, 1 septembrie, este data limită până la care Mazăre poate ieși în fața constănțenilor și spune că a hotărât să-și dea demisia din funcția de primar. În acest fel, îi dăm posibilitatea să își vadă visul îndeplinit, adică să stea mai mult timp acolo unde îi place lui: pe scenă!", a declarat Gigi Chiru.
Chiru a specificat că pentru organizarea referendumului, sunt necesare 70.000 de semnături, iar pentru ca rezultatul acestuia să fie valabil, prezența la vot trebuie să fie de jumătate plus unu din populația cu drept de vot a Constanței.
Președintele PDL Constanța a explicat că, în cazul în care Mazăre nu va dori să plece din funcție, partidul va desemna un comitet de inițiativă care se va ocupa de întreaga procedură de colectare a semnăturilor și de eventuala organizare a referendumului.
Menționăm că la conferința de ieri au fost prezenți și deputații PDL, Maria Stavrositu și Constantin Chirilă.



Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Vlad
12 august 2011
Nu e nonconformist ..e doar un goooo.lan

1.Cand a candidat prima data la primarie tipu asta avea niste afise in care se arata cocotat pe blocuri (zugravea,renova)...acum dupa 3 mandate apare doar imbracat ca un papagal intre femei.Unde e renovarea pe care ne-a promis-o?Cazinoul care e emblema orasului se prabuseste.Pe Cazino a luat bani din concesionare...care s-au varsat la bugetul general.De 3 mandate tipu nu a avut buget pt Cazino...dar pt pui si ulei are anual milioane de euro din taxele noastre. 2.Iarna de iarna pleaca in tarile calde iar noi ramanem sa ne luptam cu zapada si frigul.Noua ne vinde imaginea de nonconformist...vezi Doamne el nu trebuie sa stea langa buldozer sa dea zapada..doar el supervizeaza oricum de la distanta.Ce nu intelege tipul asta e ca pt postul pe care il ocupa nu i-a cerut nimeni o diploma, o experienta in domeniu..etc(asa cum ceri unui manager)..el doar a castigat increderea celor care l-au votat.De aceea el nu se poate coti la greu...trebuie sa stea in linia intii sa dea incredere oamenilor.Functia lui e politica...nu e de manager.Ne prosteste in fiecare zi cu faptul ca nu conteaza daca el doarme in club...daca treaba merge..Nu e asa..el e primarul Constantei si trebuie sa realizeze asta..ne face de ras.Nu mai vorbinm ca a pierdut in dauna comunitatii cam tot ce se putea...Ce fel de conducator e asta?

BoK cu motz
12 august 2011
Pedelac natang

De fata de tamp,ai "ma" Jiji l`amorozo =in poza!!!!Cine dreaq te plateste,de sufoci cutiile postale din blocuri cu pliantele alea de la asa zisa fundatie??!!!.Intrbare:Nu-i asa ca te bucuri(si Palazu Mic de altfel),ca BoK cu motz nu aloca niciun ban Constantei!!!!

Constantean
12 august 2011
Dobitocului de la nr 2

Mare idiot esti,mestere.Ti-au spalat uslasii creierul de tot.Ne-ai intoxicat cu postarile tale zilnice de doi lei.

gigica
12 august 2011
chiru primar

haide gigi, stim ca tu vei fi urmatorul primar al costantei. bravo, tineo tot asa

alex
12 august 2011
jos Mazarica

Trebuia sa ia cineva taurul de coarne,ca nu mai merge treaba cu golanul asta care sta prin cluburi cu femei seara de seara. sa ne lase si sa stea unde vrea el nu la conducerea orasului ca ne-a facut destul de ras.Constanta are nevoie de un om serios si muncitor.SUCCES LUI CHIRU

Mircea Basescu Mondialul
12 august 2011
Si noi ii cerem demisia de onoare al lui Traian Basescu, dar ne asculta cineva ? nimeni

Gigi Chiru incearca sa repare imaginea sifonata a PD-l-ului cu aceasta afirmatie, dar nu poate sa stearga rusinea pe care a adus-o incultul de Traian Basescu care l-a jignit pe regele Mihai I si idolatrizat pe Hitler cu actiunea Barbarosei impotriva Rusiei. Traian Basescu a intrat in conflict cu Rusia, a distrus orice alianta diplomatica cu celelalte state si mai mult este evidat de ceilalti sefi de state europene. Acum Gigi Chiru se chinuie sa repare aceasta imagine cu o cerere de demisie indreptata spre primarul Pastaie, insa atata timp cat Traian Basescu, Elena Udrea, Emil Boc si ceilalti hoti conduc PD-L-ul, se va alege praful de acest partid care se crede de dreapta !!!

athd
12 august 2011
Domnule Chiru,

Profit de ocazia ca aici pe forum nu ne aude procuratura.Nu de alta,dar nu doresc sa se autosesizeze.Va rog sa mai puneti pe panoul din spatele dumneavoastra si o fotografie cu gardul cimitirului care a ucis un om.Mai stiti ceva de familia omului ? A aprins cineva o lumanare la marmantul lui ? Pe bulevarde sunt o multime de stalpi de lumina,care abia se mai tin in fierul beton.Mazare nu are bani sa-i inlocuiasca.Tragedia de la cimitir se va repeta in curand.Va rog inca o data,sa ramana numai intre noi.Daca afla cineva va crede ca ce spun eu,este o facatura politica la adresa lui Mazare.

Gabri
12 august 2011
Un mascarici...babele in extaz

Sa ne explice mazarica cati caini comunitari sunt in orasul Constanta si cu cat s-a redus numarul lor in ultimii 11 ani de cand papagalul asta e primar.Daca nu e in stare..sa se duca la Ghetou. Sa ne spuna acest mascarici cate amenzi a dat primaria pt rahatul de caine de pe strada.

sandu mazare
12 august 2011
si ce facem dupa aceea?

pe cine punem in loc daca mazare isi da demisia? pe chiru, pe hasotti, pe cine? cine merita?

Sorin
12 august 2011
Asta?

Mazare e praf, dar Gigi Chiru asta are o fata de mafiot cum n-am mai vazut. Plus, reclamele cu ''Fundatia Gigi Chiru'' sunt de toata jena - mai lipseste sa scrie ca Gigi Chiru scoate argintul viu, dezleaga cununii, etc...

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4683 secunde