Cezar Preda: Declarațiile lui Ponta nu pot fi supărătoare fiindcă sunt declarațiile unui copil mic

686
Liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, a spus că declarațiile președintelui PSD, Victor Ponta, "sunt declarațiile unui copil mic".

În contextual alegerilor care s-au desfășurat în Maramureș și a ultimelor declarații făcute de Victor Ponta, care a spus că votul din 21 august este viciat de mita PDL, liderul democrat-liberal buzoian a declarat că "nu te poți supăra pe declarațiile lui Victor Ponta pentru că el e un copil mic".

"Am văzut că Ponta a spus că pleacă din țară dacă nu câștigă USL alegerile. O altă afirmație de copil mic pentru că Ponta e un copil mic. Nu te poți supăra pe afirmațiile domnului Ponta pentru că el e un copil mic. Ce să facă atunci când liderul unui partid aduce ca argumente în fața partidului și a militanților săi neputința de a gestiona o situație? Dacă sunt elemente care se constituie ca fraudă, Ponta are obligația ca șef de partid și parlamentar să le aducă în fața instanței și a opiniei publice. Dar așa, să te plângi ca un copil, că dacă nu-ți dă mingea pleci, asta e fără acoperire. Eu cred că e bine că PSD este condus de Ponta și PNL de Crin Antonescu", a încheiat Cezar Preda.

Co-președintele USL Victor Ponta a susținut, vineri, într-o conferință de presă, că PDL a recurs la mită electorală, șantaj și amenințări în cele două colegii în care au loc, duminică, alegeri parțiale pentru Camera Deputaților. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6362 secunde