Cetățenii care nu au locuințe, în atenția Primăriei Medgidia

162
Cetățenii care nu au locuințe, în atenția Primăriei Medgidia - primariamedgidia1-1476272235.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Medgidia atrag atenția solicitanților de locuințe sociale și de loturi de teren intravilan pentru construcția de locuințe proprietate personală că se realizează "inventarul" celor care au nevoie de locuințe în municipiu.


"Persoanele interesate să intre în posesia unei locuinte sociale sau a unui lot de teren intravilan, indiferent de statutul social sau de vârstă, pot depune o solicitare scrisă la sediul Direcției de Gestionare a Domeniului Public și Privat Medgidia, str. Republicii, nr. 36B, începând de astăzi 13.10.2016 până la data de 15.11. 2016", au transmis cei de la administrația locală.


Cererile depuse în această perioadă vor constitui o bază de date reală cu privire la necesarul de locuințe sociale și de loturi de teren care vor fi puse la dispoziția cetățenilor din municipiul Medigidia, precum și elementul fundamental care va sta la baza dezvoltării de proiecte de locuințe noi.


Pentru mai multe informații persoanele interesate se pot adresa angajaților de la Direcția de Gestionare a Domeniului Public și Privat, sau la tel. 0241/814.085. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5178 secunde