Primarul Mangaliei, Cristian Radu:

"Cele șase stațiuni din sudul litoralului trebuie să își regăsească identitatea"

225
1

Articole de la același autor

Primarul Municipiului Mangalia, Cristian Radu, s-a întâlnit, recent, cu agenții economici din sudul litoralului, pentru a discuta despre pregătirile în vederea deschiderii sezonului estival. La eveniment, au mai fost prezenți administratorul public Romulus Dumitrana și directorul Direcției de Turism din cadrul primăriei, Dumitru Filip.

În cadrul discuțiilor, edilul a prezentat proiectele de modernizare a falezelor Mangalia - Saturn și Jupiter - Neptun, a vorbit despre reamenajarea spațiilor verzi și a punctat câteva dintre evenimentele care se vor organiza, în această vară, în sudul litoralului.

"Lucrările la Aleea Pietonală Neptun - Olimp sunt în plină desfășurare și trebuie finalizate până la sfârșitul anului. Din păcate, se va lucra și pe timpul verii, întrucât avem un termen limită de respectat, altfel riscăm să pierdem finanțarea", a precizat primarul.

La rândul lor, agenții economici au ridicat probleme de ordin administrativ, precum iluminatul public, comerțul stradal, colectarea deșeurilor din stațiuni, spațiile verzi și clădirile abandonate.

"Cele șase stațiuni din sudul litoralului trebuie să își regăsească identitatea. Din păcate, unele dintre proiectele municipalității sunt fie întârziate de diverse contestații, fie zădărnicite de problemele birocratice, iar autoritățile locale nu pot acționa altfel decât în spiritul legii", a adăugat Cristian Radu.

Potrivit edilului Mangaliei, interesul administrației locale este ca între autorități și agenții economici din stațiuni să existe o relație normală, de cooperare, pentru ca lucrurile să meargă cât mai bine, iar problemele semnalate să fie rezolvate în cel mai scurt timp. 

Comentează știrea

Bebe
30 aprilie 2015
E mult de munca

E bine ca se face ceva,chiar daca organizarea pute a mataie de joc la adresa celor care vor sa faca treaba si la adresa locuitorilor,si a turistilor. Sistemele de finantare ce franeaza mersul logic al unor lucrari ,este specific romanesc,nu tine doar de litoral.Totusi,primaria ar trebui sa intrebe alti primary din orasele unde e bine,sa afle cum naiba au adus ei acolo investitori care sa-i scape de saracie,caci oameni pregatiti inca avem,dar sunt in bataia de joc a unor javre, ori pur si simplu nu au de lucru. Cu evenimente pentru cativa turisti e bine,dar cei de aici au nevoie de painica si nu vor sa cerseasca si sa fure ca tiganii. In plus,avem prea multi interlopi veseli pe aici,adica le merge bine.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Aprilie 2015
Stire din Social : La mare de 1 Mai, cu Trenurile Tineretului
Pagina a fost generata in 1.1469 secunde