Ce trebuie să faci dacă vrei să ajungi în audiență la primarul Decebal Făgădău

872
1
Ce trebuie să faci dacă vrei să ajungi în audiență la primarul Decebal Făgădău - decebalfagadauaudiente3-1489507183.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care vor să meargă în audiență la Primăria Constanța trebuie să se adreseze Centrului de Informare Cetățeni, cu sediul în incinta City Park Mall (aripa nouă), etaj 1, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C. 


În ceea ce privește modalitatea efectuării audiențelor, persoanele care doresc să fie primite în audiență se vor adresa în scris cu o cerere (petiție, memoriu) către direcția de resort din cadrul primăriei, competentă să soluționeze problema în cauză, cerere care se va înregistra la Centrul de Informare pentru Cetățeni. Ulterior, direcția de resort trebuie să comunice petentului un răspuns în termen de 30 de zile de la data înregistrării cererii. 


Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, dacă persoana este nemulțumită de răspunsul primit, se poate înscrie în audiență la directorul direcției de resort, întocmindu-i-se un formular de audiență pe baza acestui răspuns sau a numărului de înregistrare primit la depunerea cererii. La momentul prezentării în audiență, persoana va avea în mod obligatoriu răspunsul primit de la direcția de resort sau dovada că s-a adresat în scris primăriei. 


În caz că nici de la directorul departa-mentului nu pleacă lămuriți, persoanele nemulțumite vor putea fi programate pe bază de cerere pentru audiență la viceprimari. În situația în care problema nu se rezolvă în urma audienței la viceprimari, se poate întocmi un formular de audiență la primarul Decebal Făgădău. 


Programarea în audiență a cetățenilor se face exclusiv de către secretariatul direcțiilor de resort, respectiv a viceprimarilor sau primar, în zilele și la orele stabilite de către directori, viceprimari sau primar. 


Comentează știrea

Gigi
15 martie 2017
Zau ?

Faceti ce-a facut de zece ani Sabrina Nedelcu si Decebal va primeste imediat !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.0136 secunde