Ce surprize a pregătit primarul Ancuța Belu pentru copiii din comună

116
1

Articole de la același autor

Cu ocazia zilei de 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului, reprezentanții Primăriei Comunei Mihail Kogălniceanu au pregătit numeroase surprize pentru toți prichindeii din localitate. 

În acest sens, ieri, începând cu orele 9.30, au fost sărbătoriți copiii din satele Piatra și Palazu Mic, precum și cei din Grupul Social Sibioara. Astfel, în incinta Căminului Cultural din satul Piatra, micuții au prezentat un spectacol artistic la finalul căruia toți cei prezenți au primit cadouri din partea autorităților locale.

Manifestările dedicate zilei copilului vor continua și sâmbătă, chiar în ziua de 1 iunie, când, începând cu orele 11.00, în Parcul Tineretului, se va desfășura un spectacol la care sunt așteptați toți copiii din localitate.

"Pe scenă, vor evolua într-un spectacol interactiv câteva dintre personajele lor preferate, eroi ai desenelor animate și filmelor pentru copii. Goofy va prezenta un moment de jonglerie și comedie, Donald și Daisy au pregătit o piesă de teatru interactiv, animație, povești și activități educative. Hello Kitty va prezenta un regal de cântece pentru copii, în timp ce Pantera Roz va veni în fața copiilor cu un număr spectaculos de acrobație, echilibristică și contorsionism. De asemenea, trei prințese dansa-toare din seria Barbie vor prezenta elemente de dans contemporan, balet și gimnastică", a declarat primarul Ancuța Belu.

Ea a adăugat că, de la petrecere, nu vor lipsi ansamblurile artistice din Mihail Kogălniceanu.

Pe de altă parte, în cadrul spectacolului, primarul Ancuța Belu îi va premia pe elevii care au participat și au obținut premii la diverse olimpiade.

"Comuna Mihail Kogălniceanu se poate lăuda cu elevi care au obținut premii la fazele locale, județene și chiar naționale la diverse olimpiade. Pentru ei, dar și pentru profesorii îndrumători, administrația publică locală a pregătit premii cuprinse între 100 și 500 de lei, în funcție de nivelul la care a ajuns și a câștigat cel premiat", a mai spus primarul Ancuța Belu. 

Comentează știrea

un cetatean
7 iunie 2013
1 iunie

Foarte frumos , dar pe cei din grupul Social Ceres de ce nu i-a sarbatorit?, sau nu au fost la inaltimea asteptarilor D-nei Primar, cred ca toti copii trebuiau felicitati .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5267 secunde