Ce se întâmplă cu câinii maidanezi din Constanța. Ce soluție a găsit Primăria

514
Ce se întâmplă cu câinii maidanezi din Constanța.  Ce soluție a găsit Primăria - ecarisajcainifarastapan3-1490632919.jpg

Articole de la același autor

Primăria Constanța a atribuit contractul de achiziție a serviciului de capturare, transport, adăpostire și alte operațiuni sanitar-veterinare pentru câinii fără stăpân de pe domeniul public din municipiul Constanța societății "Green Life Recycling". 


Această firmă a fost singura care a făcut o ofertă pentru contractual de achiziție iar, în urma analizei s-a constatat că îndeplinește toate condițiile impuse în caietul de sarcini.


Termenul de derulare a serviciului va fi de maxim 12 luni de la data semnării și înregistrării contractului. Potrivit documentului, contractul încetează și continuarea sa nu va mai fi necesară în situația în care se vor soluționa toate problemele privind organizarea și funcționarea serviciului propriu prin înființarea noului compartiment, respectiv angajarea personalului de specialitate, dar și autorizarea adăpostului ce urmează să fie construit de Primăria Constanța. Valoarea contractului încheiat cu societatea "Green Life Recycling" este de aproximativ 500.000 lei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4213 secunde