Ce salariu propune PNL pentru debutanții din învățământ

192
2

Articole de la același autor

PNL propune ca salariul debutanților în învățământ să fie echivalent cu salariul mediu pe economie, a anunțat președintele interimar al liberalilor, Raluca Turcan.

Liberalii mai propun ca salarizarea și avansarea în cariera didactică să se facă pe criterii profesionale legate de rezultatele obținute și mai puțin dependent de criteriile administrative, iar profesorii să fie sprijiniți pentru a avea acces la rețele de formare continuă și cercetare.

"Creșterile salariale din educație trebuie făcute pentru creșterea performanței. Salariul unui cadru didactic trebuie să fie decent, să-l motiveze să intre și să rămână în învățământ, să reflecte pregătirea și performanța sa! PNL propune regândirea sistemului de salarizare în învățământ și cercetare, în paralel cu aplicarea unor sisteme eficiente și realiste de evaluare a calității activității în educație", a spus liderul PNL, Raluca Turcan. 

Comentează știrea

Doru
10 martie 2017
Zau ?

Tra-la-la-tra-la-la PNL+FSN ! Ati facut varza invatamantul cat ati guvernat . Acum , cand sunteti pe cale de disparitie precum dinozaurii , dati solutii hilare . Cine va mai ia in serios ?

Jojo
10 martie 2017
Voi vorbiți ?!

pnl-ul=pdl, voi să măriți salariile oamenilor, când erați cu cioc boc în frunte, ați tăiat salariile și pensiile românilor, nu vă este rușine ca să mai vorbiți și să ieșiți în fața oamenilor și să spuneți numai trăznăi și minciuni, nesimțiților si fără omenie ?!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2807 secunde