Ce le-a pregătit Primăria Mangalia turiștilor veniți în sudul litoralului

162
1
Ce le-a pregătit Primăria Mangalia turiștilor veniți în sudul litoralului - ceapregatitprimariamangalia-1436103275.jpg

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Mangalia, împreună cu Asociația "România - Dacia Casa Noastră" în Capidava organizează Festivalul Antic de la Neptun. 


Potrivit primarului Cristian Radu, în cadrul acestuia, atât turiștii prezenți pe litoral, cât și localnicii se vor putea bucura de numeroase surprize pregătite de organizatori. Astfel, zilnic, începând cu ora 9.30 până la lăsarea serii, vizitatorii vor putea asista la demonstrații de lupte daco-romane și parade. De asemenea, organizatorii vă invită să luați parte la diverse activități specifice perioadei antice, cum ar fi școala de gladiatori, atelierele de ceramică sau lecții de tir cu arcul. 


Evenimentul se va desfășura timp de două luni, în perioada 1 iulie - 31 august, în zona "La Steaguri" din stațiunea Neptun.


Comentează știrea

cora
10 iulie 2015
distractie

ati luat o hotarare foarte buna domnule primar...eu personal vin in sudul litoralului de 35 de ani si va rog sa aveti in vedere si dispunerea unor banci la umbra intre cap aurora si venus si cea mai arzatoare problema este iluminatul public din statiunea venus,sa vedem si noi turistii pe unde mergem seara cand ne intoarcem la hotel.....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5501 secunde