Ce investiții va susține Guvernul în județul Constanța

257

Articole de la același autor

Guvernul va redacta în decembrie o listă a investițiilor centrale și locale pentru care alocările bugetare vor fi suspendate, apreciindu-se că sunt ineficiente din cauza costurilor și a termenelor de execuție depășite, iar după un proces de reevaluare o parte dintre proiecte vor fi anulate definitiv.

Procedura este necesară pentru a fi asigurate suficiente resurse pentru proiectele guvernamentale considerate prioritare, se arată în documentul obținut de Mediafax.

În ceea ce privește județul Constanța, printre cele 21 de proiecte selectate de Guvern sunt autostrada Cernavodă-Constanța și protecția și reabilitarea părții sudice a litoralului românesc a Mării Negre în zona municipiului Constanța și Eforie Nord.

Lista proiectelor pentru care finanțarea va fi sistată urmează să fie redactată până la sfârșitul acestui an, iar anularea unei părți dintre acestea este prevăzută până la finele lunii martie 2014, conform draftului scrisorii de intenție convenită de Guvern cu Fondul Monetar Internațional (FMI). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6806 secunde