Gheorghe Dragomir:

"Cazinoul ar putea găzdui Primăria Constanța"

694
4
Președintele filialei județene a PNL, Gheorghe Dragomir, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că situația privind Cazinoul Constanța ar putea fi soluționată prin plasarea unei instituții importante în clădire, "poate chiar Primăria".

De asemenea, Dragomir a explicat că este necesar ca această clădire să aibă un proprietar care să se ocupe de restaurarea ei, nu să "ajungă obiect de tranzacție pentru îmbogățirea unora". Liderul liberal a explicat că decizia de a efectua un sondaj în rândul cetățenilor este una corectă, fiind necesară o consultare largă când vine vorba de o clădire "emblematică pentru municipiul Constanța". În plus, Dragomir a explicat că echipa care trebuie să analizeze această problemă trebuie să fie compusă din mai mulți specialiști.

"Propunerea PNL-ului pentru administrația locală a fost ca echipa care lucrează la găsirea soluției optime pentru clădirea Cazinoului să fie alcătuită din mai mulți specialiști, de la oameni de cultură, până la juriști, care să se ocupe de toate aspectele. Este clar că este necesar ca aceasta să aibă un proprietar care să se ocupe de ea. Este o clădire emblematică pentru Constanța. În opinia mea, soluția este ca aceasta să adăpostească o instituție, poate chiar Primăria Constanța", a declarat Dragomir. 

Comentează știrea

admirator
11 iulie 2011
corect,

Asta e solutia normala. Probabil Primaria e cea mai indicata in a se muta aici. Populatia trebuie consultata si cautate si alte solutii.

Arh. Radu CORNESCU
11 iulie 2011
Cazinou

Ar fi o greseala sa se mute aici Primaria. Unde vor parca sutele de masini?! Pe faleza? Sau pe b-dul Elisabeta - care de pe acum nu mai are capacitate?

fdp
11 iulie 2011
Dacă vrei, poți !

Cu parcarea se poate rezolva foarte simplu. În spatele cazinoului (pe mare) se poate construi o platformă pe piloni de beton. Intrarea și ieșirea mașinilor se poate face pe o pasarelă suspendată peste faleză. Ne lăudăm că avem arhitecți, dar ce facem cu primarul bădăran !!?? El nu știe decât vindem, vindem, vindem. Pe măsa când o vinde ??

fan
11 iulie 2011
frumos subiectul...

nu ati gasit si voi la materialul asta o poza? sa asociati o imagine cu propunerea pnl istului?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6107 secunde