Cătălin Predoiu: "Liderii PNL să-și declare afacerile pe care le au cu PSD"

156
Cătălin Predoiu:
Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu le-a cerut liderilor liberali, duminică, la Consiliul de coordonare județean al PNL Cluj, să-și declare afacerile pe care le au cu social-democrații.


"Duplicitatea internă este văzută și din exterior, ni se reproșează inconsecvența mesajului. Ba suntem de dreapta, ba de centru, ba de stânga. Mai trebuie ceva făcut în viitor, avem nevoie de mai mult deranj la adresa PSD, pentru că oamenii din afara partidului încă ne suspectează că avem o oarecare edulcorație față de ei. Eu aș cere să ne declarăm toți liderii afacerile cu PSD, care sunt și care au. Ar fi interesant. Este normal să vedem de ce contra PSD se ridică atât de puțini lideri. Sunt lideri ai partidului care au uitat de PSD și nu mă refer doar la centru. Este normal să ne câștigăm încrederea arătând cetățenilor că nu avem niciun fel de conflict de interes în materie de PSD. Atunci oamenii vor înțelege că putem să ne luptăm cu ei și că își pot încredința destinele politice PNL", a spus Cătălin Predoiu.


El a susținut că PNL ar trebuie să se "decooperativizeze".


"Vreau să ne uităm în față și să vedem ce-i de făcut. Părerea mea e că unul din principalele lucruri care trebuie făcute în PNL este decooperativizarea. (...) Cred că vremea cooperativelor, de oriunde ar veni, a încetat, s-a încheiat. E vremea oamenilor liberi. (...) Forță și expertiză există în PNL, trebuie doar să ne scuturăm de metehne. Și acesta e în primul rând rolul dumneavoastră, care trebuie să cereți mai mult de la liderii dumneavoastră, să cereți să pună în acord faptele cu vorbele și să vorbească același lucru în locuri diferite", a completat liderul liberal.


La Consiliul de Coordonare Județean al PNL Cluj participă peste 400 de delegați, iar printre invitați se află președintele interimar al formațiunii politice, Raluca Turcan, secretarul general, Cristian Bușoi, candidații pentru funcția de președinte PNL, Ludovic Orban și Cătălin Predoiu, primarul Emil Boc.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5893 secunde