Cât costă un loc de parlamentar ? 50.000 de EURO

587
Cât costă un loc de parlamentar ? 50.000 de EURO - geldweichselbraun72608328300-1351755276.jpg

50 de mii de euro. Atât costă un loc de parlamentar la partidul lui Dan Diaconescu. Potrivit Gândul.info, cu banii cash, în numai 24 de ore, oricine se poate alătura echipei PP-DD pentru alegerile parlamentare.

Dan Diaconescu, fondatorul PP-DD susține că nu vede nici o problemă în a vinde un loc de parlamentar, informează realitatea.net


Astfel se purta negocierea între cel care își dorea să intre în cursa pentru alegerile parlamentare din partea PP-DD și șeful filialei București. Pe mail veneau apoi mai multe acte care trebuiau semnate.

Printre documente se afla și convenția-contract prin care viitorii parlamentari PP-DD se obligau să plătească două milioane euro dacă trădează partidul.

Până la această fază, însă, trebuiau trecute alte etape.

Potrivit jurnaliștilor de la Gândul, persoana interesată îl aborda mai întâi pe Dan Diaconescu, printr-un e-mail, apoi era contactată de fondatorul PP-DD. Ulterior, Diaconescu era cel care își dădea acceptul, însă doar după un interogatoriu, în urma căruia se asigura că potențialul candidat are tăria necesară pentru a face față alegerilor parlamentare.

Abia apoi îi făcea legătura cu șeful PP-DD București. Totul, susțineau ei, se făcea pe bază de contract, transmite sursa citată.

 

Citește ai mult...

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7958 secunde