Care va fi ordinea candidaților constănțeni pe buletinele de vot

1810
2
Care va fi ordinea candidaților constănțeni pe buletinele de vot - bej-1462554827.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Biroului Electoral Județean (BEJ) Constanța s-a reunit, vineri, într-o ședință în cadrul căreia a avut loc tragerea la sorți în vederea stabilirii numărului de ordine pe buletinele de vot.

După tragerea la sorți a rezultat următoarea ordine: Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE), Partidul Național Liberal (PNL), Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR), Partidul Social Democrat (PSD), Partidul România Mare (PRM), Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România (UDTTMR), Partidul România Unită (PRU), Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat (PNȚCD), Partidul Ecologist Român (PER), Partidul M10, Partidul Puterii Umaniste (Social-Liberal), Partidul Mișcarea Populară (PMP) și Partidul Național Democrat (PND).

Conform Legii 115/2015, ordinea stabilită este valabilă pentru toate circumscripțiile electorale din județ. Totodată, ordinea stabilită este valabilă și în cadrul buletinului de vot pentru alegerea primarului.

În ceea ce privește ordinea pe buletinul de vot în privința candidaților independenți, tragerea la sorți va avea loc sâmbătă, la sediul circumscripțiilor electorale.

În altă ordine de idei, conform tragerii la sorți, candidații înscriși pentru funcția de primar al Municipiului Constanța vor avea următoarea ordine: Gigi Chiru (ALDE), Vergil Chițac (PNL), Decebal Făgădău (PSD), Nicolae Grosu (PRM), Dumitru Bădrăgan (PRU), Gheorghe Caruțiu (PNȚCD), Claudiu Octavian Ceti (PPU), Claudiu Palaz (PMP), Sunay Omer (PND). Ei vor fi urmați de independenții George Andrei Popescu, Ion Budi și Claudiu Andrei Tatu, ordinea acestora urmând să fie stabilită în cursul zilei de astăzi. 

Comentează știrea

pagubit de psd
19 mai 2016
despre psd-fagadau

Pe scurt, contractele cu iz penal sunt după cum urmează: în 2013, firma Pozitron Medical Investigation SRL a câștigat contractul "Concesionare servicii de imagistică medicală", în valoare de 115.500.000 de lei (peste 26 mil. euro) , contract atribuit de Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Iar între 2013 și 2015, aceeași Pozitron, firmă la care soția lui Făgădău a fost director până de curând, a decontat de la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Constanța peste 2,3 milioane de euro pentru servicii de radiologie. De reținut și că pe 1 decembrie 2015, soția primarului a renunțat la funcția de director la Pozimed. Din 2014, Monica Gaitanidis Făgădău a renunțat la colaborarea cu firma Ideea Contrast, unde acționari sunt Nicușor Constantinescu, Radu Mazăre și Sorin Strutinsky, toți trei anchetați de DNA. Potrivit informațiilor Realitatea.net, Căpățână ar deține informații importante cu care gruparea mafiotă de la Constanța de Constanța l-ar avea la mână pe Făgădău - respectiv dedesubturile afacerilor dubioase ale Monicăi Gaitanidis Făgădău, prin firmele mai sus amintite, pe bani publici și foarte mulți, cu concursul Consiliului Județean Constanța, până nu demult condus de Nicușor Constantinescu Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/dna-se-apropie-de-fagadau-eful-spitalului-jude-ean-constan-a-re-inut-de-procurori_1936760.html#ixzz495DH7Qa0 Follow us: @realitatea on Twitter

cta
4 iunie 2016
totusi...

da, vreun primar care sa doresca un oras lipsit de tigani si carutele lor de pe strazi, un oras fara caini vagabonzi, fara caini cu stapani nesimtiti pe plaja, cu parcari, fara ajutoare nesimtite pt pensionari ( le ajung 1o calatorii gratuite pe luna) oare gasim un asa primar ??? unul pt toti platitorii de taxe din oras ???

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.652 secunde