Ludovic Orban:

"Candidez pentru a readuce PNL pe primul loc în politica românească"

314
5

Articole de la același autor

Liberalul Ludovic Orban a declarat, ieri, că vrea să candideze la șefia PNL nu pentru a se afla în treabă, ci pentru a aduce partidul pe primul loc în politica românească.

"Candidez la președinția PNL nu ca să mă aflu în treabă, nu ca să mai adaug o funcție în panoplia de funcții pe care le-am avut de-a lungul timpului în PNL, candidez din necesitate, candidez pentru că știu că sunt unul dintre oamenii care poate oferi garanția unei relansări a PNL. De asemenea, nu candidez să ridic partidul de la 18% la 22 sau 23%. În momentul în care am hotărât să candidez la funcția de președinte al PNL, m-am hotărât să candidez pentru a readuce PNL pe primul loc în politica românească, candidez pentru a garanta capacitatea PNL de a câștiga toate alegerile care vor urma de acum înainte, în special alegerile prezidențiale, care sunt decisive pentru alegerile locale și parlamentare care vor urma", a spus Ludovic Orban.

Acesta a făcut referire la actuala guvernare, numindu-i pe reprezentanții PSD "dracii roșii".

"La ora actuală, în România, cu cei care guvernează astăzi, cu dracii roșii, nu a votat decât 18% din populație. Avem capacitatea de a ne adresa tuturor celorlalți, care nu vor un stat condus de vătafi, care nu vor să fie slugi la cei care împart pomeni și diferite categorii de ajutoare", a mai spus Orban. 

Comentează știrea

MIHAI
4 mai 2017
O FIGURA ANODINA DE FRIZER CU MANDOLINA

Dl Orban vrea sa duca PNL pe cele mai inalte culmi ale politicii romanesti . Intentia erste buna , doar ca este tardiva . In primul rand , PNL la fel ca si PDL nu mai exista decat pe hartie . PNL a incetat sa existe din momentul in care a intrat in nenorocita combinatie numita USL iar PDL de cand a intrat in PNL . Din combinatie n-a iesit ce s-a sperat ci un soi de corcitura care aminteste de combinatia dintre Mos Carciun si Mos Gerila , din care a rezultat Mos Cracila . Nu numai combinatia a determinat si determina caderea " Marelui PNL " ci si faptul ca numindu-se PNL s-a scos denumirea de " democrat ". avand astfel semnificatia disparitiei fostului PDL ceea ce nu vor ierta niciodata cei care au fost pedelisti . Si mai semnifica ceva . Partidele nu suporta democratia , decat cu ocazia alegerilor si nici atunci pe deplin .Ceea ce s-a intamplat si se intampla cu PNL , si cu ceea ce face astazi PSD , reprezinta finalizarea cu succes a procesului de disparitie a actualelor partide politice . Ce se va pune in loc este greu de precizat . In asa zisa democratie romaneasca este posibil orice . Viitorul politic al Romaniei depinde in continuare de un electorat dezamagit , nepasator si de viitorii politicieni care , mai mult ca sigur vot proveni din actualele progenituri care beau sampanie de 20 de mii de euro pe litoral , consumand banii furati de babacii lor , de la care n-au invatat nimic bun . Fiind vorba de un partid liberal , nu trebuie sa ignoram procesul de disparitie a liberalismului care a facut atata rau , prin poltica individualista , mercantila , de dizolvare a moralei , a familiei si a ideilor de nationalism si patriotism . Speranta ca " dracii rosii " vor putea fi alungati de " dracii galbeni " este o iluzie . Acesi " draci " nu mai pot fi alungati cu votul ci cu parul . Acest proces de descompunere este asigurat de efortul actualului partid de guvernamant , care in comlicitate cu celelalte partide vor sa legifereze libertatea de a fura fara teama de consecinte , si acordarea fostilor , actualilor si viitorilor puscariasi posibilitea sa mai conduca Romania ., indiferent cu ce pret . Recomandam dlui Orban sa exerseze in continuare la chitara . Se pare ca este mai bun la muzica decat la politica .

EGO
4 mai 2017
Partide

O mare criza de personal la PNL si PSD(va mai amintiti de,, rezerva de cadre,, ,o mai fi de actualitate ?)Pe de o parte un partid debusolat,care nu-si redefineste doctrina du pa celebra alianta contra naturii (vezi USD),singurul lider veritabil fiind la Cotroceni,pe de alta parte,un partid care surprinzator,dupa ce castiga alegerile,prezinta un guvern debil,cu ministrii certati cu morala sau fara sira spinarii,parca special alesi ,cu singurul obiectiv de a-si scapa liderul de puscarie.Indiferent de proteste,in acest mandat singurul obiectiv ramane in continuare acesta ,sustinut de Serbani,Brailoi si alti ca ei ,in alianta cu Basesti,Tariceni si alti ca ei...Nu vad alta solutie decat alegeri anticipate,desi o intrebare ma tot sacaie:pe cine punem in loc..?

EGO
4 mai 2017
Partide

SCUZE este vorba de USL,scuze inca odata !

Cristi
4 mai 2017
Ce ?

Vrabia malai viseaza ...

MIHAI + EGO
4 mai 2017
Corect

Fara alte comentarii

Răspuns la: Partide
Adăugat de : EGO, 4 mai 2017
O mare criza de personal la PNL si PSD(va mai amintiti de,, rezerva de cadre,, ,o mai fi de actualitate ?)Pe de o parte un partid debusolat,care...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8148 secunde