Când vor începe lucrările la Cazinoul din Constanța

1164
7
Când vor începe lucrările la Cazinoul din Constanța - candvorincepelucrarilecazino7951-1429114923.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) s-au ținut de cuvânt și au dat undă verde proiectului de reabilitare a Cazinoului din Constanța, așa cum au promis cu puțin timp înainte de campania electorală pentru prezidențialele din 2014. Cu toate acestea, lucrările efective nu au demarat încă deoarece procedurile sunt destul de greoaie ținând cont că este vorba despre un obiectiv aflat pe lista monumentelor istorice din România.

Concret, până acum, la MDRAP s-a dezbătut în comisia tehnico-economică, aprobarea studiului de fezabilitate privind consolidarea și restaurarea Cazinoului din Constanța. În cadrul discuțiilor care au avut loc s-a dispus începerea procedurilor necesare întocmirii documentației și a lucrărilor de consolidare și restaurare a Cazinoului Constanța, în acest sens fiind alocați 9,5 milioane de euro. Banii vor fi acordați de minister Companiei Naționale de Investiții (CNI), care se va ocupa de tot ce înseamnă proceduri și licitații pentru reabilitarea simbolului Constanței.

În acest context, viceprimarul Constanței, Decebal Făgădău, a declarat, ieri, că lucrările de reabilitare a Cazinoului ar putea debuta în toamnă, iar doi ani și jumătate ar fi termenul realist de finalizare al lucrărilor.

"Până acum s-a elaborat studiul de fezabilitate, au fost aprobați indicatorii tehnico-economici ai studiului de fezabilitate în cadrul consiliului tehnico-economic, ședință care a avut loc la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. A fost aprobată suma de 9,5 milioane de euro, pentru restaurarea obiectivului Cazinou - Constanța. În momentul în care îți propui să restaurezi Cazinoul într-un an de zile, înseamnă că ți-ai fixat o țintă nerealistă. Pentru Cazinoul din Constanța cred că un termen realist de restaurare este de doi ani, doi ani și jumătate", a spus, ieri, Decebal Făgădău.

El a mai explicat că sunt în grafic lucrările de renovare a Cazinoului care au ajuns în faza de licitație pentru serviciile de proiectare și executare. Făgădău a mai afirmat că nu poate estima când se va termina procedura de licitație, dar cert este că din momentul în care vor începe lucrările vor dura între doi ani și doi ani și jumătate.

În luna octombrie a anului trecut, aleșii Consiliului Local al Municipiului Con-stanța s-au reunit în cadrul unei ședințe ordinare, unul dintre cele mai importante proiecte vizând soarta Cazinoului Constanța. Mai exact, consilierii locali ai municipiului Constanța au aprobat proiectul de hotărâre privind transferarea Cazinoului din Administrarea Consiliului Local în Administrarea Companiei Naționale de Investiții.

Acest transfer are loc provizoriu, până la reabilitarea Cazinoului, după care el se va reîntoarce în administrarea Consiliului Local Constanța. 

Comentează știrea

costy
16 aprilie 2015
afaceri

Istoria omenirii este scrisă de cei care și-au propus scopuri mărețe și care au persistat cu îndârjire, uneori timp de ani de zile, până le-au atins. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : [email protected]

ath
16 aprilie 2015
Despre barbari

Cine nu a auzit de razboiul rece ? Mai putini sunt cei care au auzit de "razboiul silentios" al Rusiei impotriva Occidentului.(felicitari domnule G.Maior).Daca a fost inventat razboiul silentios,de ce nu putem vorbi si despre Barbarul Silentios ? Barbarii Silentiosi sau Barbarii Manierati au aparut in secolul XXI.Barbarii Manierati se trag dintr-o ramura a AVARILOR DARNICI neamuri bune VANDALII MILOSI dupa cum spune istoricul Mucidide.Barbarii Silentiosi au navalit in Constanta la sfarsitul sec.XX,inceputul sec.XXI.Ei vin din cartierul Ferentari,patria Barbarilor Silentiosi.Barbarii extremisti arabi trag cu tunul in vestigiile antice din Asia si Asia Mica.Barbarii politicosi trag tunuri pe spatele istoriei romanilor.Rezultatele sunt aceleasi:moloz,pietre,caramizi pagube materiale.Pesede Akbar...Fesene Akbar !! Asa au strigat consilierii barbarului milos.Interesant este ca barbarii nu sut obligati sa plateasca si nici nu sunt alungati de populatia autohtona.Sunt chiar simpatizati de populatie.Dupa ce au distrus cladirea Cazinoului din Constanta,barbarii milosi s-au oferit sa o repare din banii populatiei ,bineinteles.Reparatia va dura "doi ani,doi ani și jumătate".Uite un motiv de mandrie pentru barbarii politicosi.Pesede Akbar...Mazare Akbar...!

Lupsa
16 aprilie 2015
oferta

Îndoielile, temerile, pesimismul și gândurile negative otrăvesc sursa vieții. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:[email protected]

Tavi
16 aprilie 2015
Ceva nou

Mai este putin pina intram in etapa a-2-a."Cea mai buna cale pentru a-ti indeplini visele este sa te trezesti"zice PAUL VALERY.Timp de lucru in functie de propriile posibilitati. Nu este necesara experienta.Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.(Contactati-ma doar pe e-mail). Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice,cereti detalii "PROIECT" la adresa de email: [email protected] Oferim si solicitam seriozitate!

Andrei
16 aprilie 2015
Munceste de acasa!

Deschide o afacere in FRANCIZA ALTERNATIVA . Fara a necesita cunostinte avansate IT. Se lucreaza de acasa, part-time. Fii propriul tau sef. Minim 18 ani. Cu perseverenta, poti obtine 300 Euro lunar sau chiar mai mult. Instruire GRATUITA. Trimite INFO la: [email protected]

Munca la domiciliu
26 aprilie 2015
Ceva nou

Daca ai nemulltumiri, poti declansa ACUM schimbarea, pentru ca viitorul tau sa fie altul."Cea mai buna cale pentru a-ti indeplini visele este sa te trezesti"zice PAUL VALERY.Timp de lucru in functie de propriile posibilitati. Nu este necesara experienta.Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice,cereti detalii "PROIECT" la adresa de email: [email protected] Oferim si solicitam seriozitate!

Etienne
30 aprilie 2015
,,Oferte,,de serviciu

Mi s-a acrit rau de tot ! Nu poti sa intri pe un sait si sa nu dai de ,,binevoitori,, care-ti ofera Raiul. Stai acasa , te joci pe p.c. si primesti salariu de 300,1000 sau cat poftesti. Asa ,,pomana,, nici guvernul nu-si permite !Ce nu pricep, daca e asa de fain de ce suntem agasati de zeci de ofertanti? Parca ar incepe iar Caritasul.Merita sa fim iar bataie de joc si fu..gariti si cu banii luati si niste smecheri sa ne traga clapa ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4494 secunde