Călin Popescu Tăriceanu, ales președinte ALDE

226
1
Călin Popescu Tăriceanu, ales președinte ALDE - calinpopescutariceanu10-1492956186.jpg

Articole de la același autor

Călin Popescu Tăriceanu a fost ales, sâmbătă, în funcția de președinte ALDE, el fiind unicul candidat. Delegații Congresului ALDE l-au votat pe Tăriceanu, prin vot electronic, cu 1.065 voturi pentru, din 1.094 exprimate. 


Întrebat dacă a avut emoții, Tăriceanu a răspuns: "Am avut întotdeauna o emoție în sensul în care sunt în politică de atâția ani și doresc ca cei care suntem implicați în această activitate care presupune foarte mari respo-nsabilități, responsabilitatea deciziilor noastre față de cetățeni, capabili să facem cele mai bune propuneri, să adoptăm cele mai bune decizii, să oferim cele mai bune soluții. Și acest lucru sigur că îmi creează nu o emoție de care poate vorbim în mod curent, îmi creează un sentiment al responsabilității pe care îl văd și la foarte mulți colegi de-ai mei". 


Tăriceanu a subliniat că le-a recomandat colegilor săi să creadă în valorile și în principiile care definesc liberalismul și să aibă curajul să le afirme. 


În altă ordine de idei, singurul constănțean care face parte din Biroul Politic Executiv este Jean Paul Tucan, care a obținut calitatea de membru cu 401 voturi. 


Comentează știrea

SEVER
24 aprilie 2017
CEAUSESCU 2

FELICITARI TOVARASE POPESCU CALIN. AI EGALAT PROCENTUL CU CARE ERA ALES FIUL CELALALT AL POPORULUI. CA SI CELALALT AI FOST SINGURUL SI CEL MAI BUN CANDIDAT. CA IN BANCUL IN CARE DUMNEZEU O PREZINTA PE EVA LUI ADAM SI II SPUNE: ADAM ALEGE-TI SOTIA. AI INCEPUT DE MAI MULTA VREME SA -I SEMENI TOVARASULUI DECEDAT LA MERS SI GESTURI IN PUBLIC.TINE-O TOT ASA, CA EL,PANA LA CONTOPIREA FINALA!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5518 secunde