Decebal Făgădău, despre tichetele din programul "Respect":

"Beneficiarii înscriși până la 20 martie vor primi două plicuri, dar acestea nu vin simultan"

1385
6

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța au finalizat procedura în ceea ce privește derularea programului "Respect",

astfel că, începând de zilele trecute, tichetele valorice distribuite prin Poșta Română au ajuns la destinatari.

Reprezentanții Primăriei Constanța au anunțat că beneficiarii care au depus cereri de înscriere până la data de 20 martie inclusiv vor primi două plicuri: unul cu opt tichete valorice și unul cu patru tichete valorice. În acest context, deoarece au apărut unele nemulțumiri pentru că aceștia au primit doar plicul cu cele opt tichete, am solicitat un punct de vedere cu privire la acest aspect viceprimarului cu atribuții de primar Decebal Făgădău, care a explicat că cele două plicuri nu vor veni în același timp.

"Beneficiarii înscriși până la data de 20 martie vor primi două plicuri, însă acestea nu vor veni simultan, vor veni separat. Cetățenii să stea liniștiți, pentru că vor primi tot ce li se cuvinte, așa cum s-a stabilit. Totodată, se primesc cereri pentru cei care au ieșit la pensie după această dată sau se încadrează în vreo categorie specială conform hotărârii Consiliului Local Constanța", a spus Decebal Făgădău.

Pe de altă parte, beneficiarii care au depus cereri de înscriere în perioada 21 martie - 20 aprilie inclusiv vor primi un plic cu patru tichete valorice.

Reamintim că tichetul este valabil până la data de 31.12.2016 și se distribuie numai pe baza actului de identitate în original. Cei care nu vor fi găsiți la domiciliu, la reședință sau la adresa de corespondență vor primi un aviz în care sunt înscrise adresa punctului, intervalul orar și data până la care își pot ridica tichetele valorice.

Lista cu magazinele unde se pot utiliza tichetele valorice poate fi consultată pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța, www.primaria-constanta.ro, pe contul de Facebook al instituției, precum și la pavilioanele de vară pentru pensionari.

v v v

Programul "Respect" constă în acordarea de tichete valorice în opt tranșe, în cursul anului 2016. Pentru fiecare tranșă, vor fi acordate câte patru tichete valorice a câte 10 lei fiecare.

Beneficiază de Programul "Respect" constănțenii care se încadrează într-una din următoarele categorii: au pensii, indemnizații sau venituri lunare cumulate care nu depășesc suma de 1.000 de lei. Totodată, se mai încadrează și cei care nu au niciun venit și împlinesc în anul 2016 cel puțin vârsta de 60 de ani sau au grad de handicap grav sau accentuat.

Tichete valorice vor primi și constănțenii care beneficiază de venit minim garantat stabilit în baza Legii nr. 416/2001 sau au calitatea de reprezentant legal al familiei care beneficiază de alocație pentru susținerea familiei în baza Legii nr. 277/2010, inclusiv soțul sau soția reprezentantului legal. Distribuirea tichetelor valorice se va face la domiciliul, reședința sau adresa de corespondență comunicată de beneficiar pe baza prezentării buletinului sau cărții de identitate. Ele vor fi folosite doar pentru cumpărarea de alimente, nu pot fi folosite pentru achiziționarea de țigări sau băuturi alcoolice ori valorificarea acestora prin transformare în bani. Modificările intervenite cu privire la domiciliu, reședință, venituri sau orice alte schimbări ale datelor completate în cerere se comunică în scris, în termen de 10 zile, Primăriei Municipiului Constanța. 

Comentează știrea

Daneil
1 iunie 2016
Ca pe vremea lu Ceasusescu

La batrani si tigani cu macim 7 clase.Cu restu nu merge sai cumperi cu un pui....

Constantean
1 iunie 2016
Mă numesc Făgădău Bălălău

În primul rînd vreau să vă spun că prin programul Respect eu înțeleg ridiculizarea în cel mai bestial mod a tuturor locuitorilor Constanței; deasemenea înțeleg hoția fără frontiere. Eu sunt discipolul și urmasul Paiaței Drogate și al Butoiului Stalinskaya și va garantez ca daca o sa ma alegeti o sa fac tot ce-mi va sta in putinta pt. a fura cit mai mult și pt.a va jupui de bani pe toate directiile, in special prin tilhariile abominabile pe care le exercit asupra voastra impreuna cu degeneratul mintal Stroe prin folosirea RAJA, cel mai criminal cartel mafiot din Romania. Este cunoscut faptul ca pretul apei e de cel putin 4 ori mai mare decit ar trebui sa fie in mod normal ; e o aberatie a ratiunii ca apa de canalizare sa fie pusa pe factura in aceiasi cantitate ( !!!) ca apa potabila ; apa de canalizare ar trebui sa reprezinte ≈55% din cantitatea de apa potabila. O alta aberatie a ratiunii este ca 1 m cub de apa de canalizare costa aproape la fel ca apa potabila ! Va marturisesc ca RAJA face o serie de investitii fantoma cu banii vostri, investitii care sunt doar pe hirtie, de ex : apa scoasa de la mare adincime ; monitorizarea retelelor de apa prin satelit ; investitii in alte judete si in Republica Moldova. Repet, aceste "investitii" sunt doar pe hirtie, pt. ca in realitate sunt doar praf in ochii vostri deoarece banii vostri intra in buzunarele mele si ale lui Stroe. Evident că multi își pun întrebarea ce dracu căutăm noi în alte județe și în Republica Moldova. Dragii mei, noi nu căutăm nimic acolo, noi căutăm în buzunarele voastre pt. a face un transfer științific în buzunarele noastre. Cred că v-am explicat destul de clar de ce prețul apei în Constanța este EXORBITANT! Sincer sa fiu, imi pare rau ca vă tilharesc in cel mai meschin mod posibil impreuna cu Stroe, dar fac asta pt. ca nu vreau sa fiu mai prejos decit maestrul meu, adica vreau si eu un bungalow in Madagascar. Ce, eu’s mai prost ca Mazare ?

Gogu de la Cazino
1 iunie 2016
Limba română

e un mister și pentru tine. Nu numai pentru ,,tigani cu MACIM 7 clase''. În plus, ,,sai'' se scrie ,,SA-I;;, măi DANEIL.

Răspuns la: Ca pe vremea lu Ceasusescu
Adăugat de : Daneil, 1 iunie 2016
La batrani si tigani cu macim 7 clase.Cu restu nu merge sai cumperi cu un pui....
Mara Georgescu
1 iunie 2016
Respect

Draga domnule Daneil, sau probabil Daniel, inainte de a comenta, invata sa scrii!!

Răspuns la: Ca pe vremea lu Ceasusescu
Adăugat de : Daneil, 1 iunie 2016
La batrani si tigani cu macim 7 clase.Cu restu nu merge sai cumperi cu un pui....
Vlad
1 iunie 2016
Primar

Votez Decebal Fagadau!!! Proiecte de bun simt!!

Andrei T.
1 iunie 2016
Felicitari

om de cuvant. Bravo tie!

Pagina a fost generata in 0.5411 secunde