Băsescu vrea să evalueze situația de după alegerile prezidențiale, la Chișinău

152
1
Băsescu vrea să evalueze situația  de după alegerile prezidențiale, la Chișinău - traianbasescu-1480252648.jpg

Articole de la același autor

Președintele PMP, Traian Băsescu, a anunțat că va merge la Chișinău pentru a evalua situația din Republica Moldova după alegerile prezidențiale, dar și pentru a identifica elemente noi de susținere a parcursului proeuropean al acesteia.

Președintele PMP a reiterat că proiectul de țară al partidului pe care îl conduce este unirea cu României cu Republica Moldova.

"Estimez ca acest obiectiv istoric să se înfăptuiască în 5-6 ani. Mulți spun că nu este posibil așa ceva. Eu susțin că se poate. Și proba că se poate este, poate surprinzător pentru unii, rezultatul din alegerile prezidențiale din urmă cu două săptămâni din Republica Moldova, dar și prevederi ale Actului Final de la Helsinki din 1975, în baza căruia s-a reunificat Germania și au apărut Cehia și Slovacia ca state separate. Drumul spre Uniunea Vamală a lui Putin este drumul pentru oligarhi, iar drumul spre Uniunea Europeană este drumul către valori", a spus Traian Băsescu. 

Comentează știrea

Gigi
28 noiembrie 2016
Aiurea ...

Bei , Baselu , stai dreacu la cotetu tau , ca Udrea , ca si Molda , ca si Layka , in calduri fiind , trebuie gadilata zi de zi ...

Articole pe aceeași temă

Marţi, 22 Noiembrie 2016
Stire din Politică-Administrație : PMP luptă pentru județul Constanța!
Pagina a fost generata in 2.8301 secunde