Băsescu nu îl grațiază pe Becali

144
1
Băsescu nu îl grațiază pe Becali - basescunuilgratiaza-1396017848.jpg

Articole de la același autor

Președintele Traian Băsescu a analizat dosarul de grațiere a lui George Becali și a decis că nu îl va grația pe acesta, anunță Administrația Prezidențială. 
Decizia președintelui a fost transmisă solicitantului grațierii, mai spune Administrația Prezidențială. Astfel, decizia va ajunge la mama lui Becali, care a cerut eliberarea acestuia ținând cont de problemele de sănătate cu care se confruntă fiul său. 
Alexandra Becali i-a cerut o decizie rapidă președintelui, fiind a doua cerere de grațiere trimisă de aceasta la Cotroceni. Becali are de executat o pedeapsă de trei ani și jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării și a primit ulterior un spor de șase luni, după alte două condamnări, în dosarul "Valiza" și în cel al sechestrării celor care i-au furat mașina. 


Comentează știrea

pop ivan
11 aprilie 2014
nesimntire

nesimntire pentru al nostru presedinte nu se poate becali care mereu nu a lasat romani la greu si basescu ii intoarce spatele dar dupa mine basescu poate sa-i sarute piceoarele un nesimntit ramane mereu nesimntit.etc

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4011 secunde