Băsescu: "Ca președinte de partid am obligația să candidez"

181
2
Băsescu:
Președintele PMP, Traian Băsescu, a declarat că nu a luat încă o decizie definitivă privind candidatura sa la alegerile parlamentare, adăugând că în cazul în care studiul pe care formațiunea pe care o conduce va arăta că intrarea sa ajută partidul, o va face.

"Nu am luat o decizie definitivă, dar este clar că fiind președinte de partid am obligația să iau steagul partidului în mână la alegerile legislative și să candidez. Asta este obligația morală a unui președinte de partid. Trebuie văzut însă dacă acest lucru ajută partidul sau nu și acest lucru îl vom ști în a doua parte a lunii octombrie. Vom face un studiu sociologic în timp util, că e bine să ne dăm seama, să știm și științific nu numai prin instinct sau prin obligația morală", a spus Băsescu, într-o emisiune a postului B1 TV.

Referindu-se la anunțul făcut de Elena Udrea, fostul președinte a susținut că nu a fost surprins, arătând că "ultima’’ sa recomandare a fost să nu candideze.

"Nu m-a surprins deloc, pentru că am discutat cu ea. Să clarifică lucrurile, doamna Udrea nu mai e membră în PMP de anul trecut, din primăvară. Am discutat cu ea înainte să ia decizia asta și sugestia mea a fost să nu candideze, pentru că riscul să se prăvale pe ea și alte dosare este major. I-am adus aminte de tratamentul de care a avut parte în plină campanie prezidențială când i-au apărut fotografii, când a fost arestat soțul. Am prevenit-o că își asumă riscuri suplimentare dacă va candida. Ultima mea recomandare, și discutată serios, a fost de a nu candida. Este decizia dânsei, este majoră și nu poți să-i schimbi decizia. Ca un bun prieten i-am făcut recomandarea să nu candideze", a spus Băsescu.

Comentează știrea

costica
7 octombrie 2016
Ai alături o echipă ambițioasă!

Cel mai puternic sistem!De ce te mai gândești?Oportunitate foarte serioasă! Lucrezi în timpul liber! Te ajutăm pas cu pas !info la: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN

DODO
8 octombrie 2016
ne ia de fraieri

Vezi Doamne este impins de ,, popor,, ( care ? ) el nu vrea dar datoria este mai presus. In loc sa se dea la fund sa dispara din politica o cauta cu luminarea, tine sa -si sfirseasca cariera la bulau Este convins de geniul sau politic fara sa realizeze ca victoriile lui se datorau aniti PSD-ului Oricine ar fi candidat ar fi cistigat daca se opunea PSD-ului, pentru ca oamenii ( cu cap ) asta au vrut. A fost vot anti PSD NU pro-Base Iar acum face miscarea cu Leana ca stie ca este asociat cu ea si ca-l compromite

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7107 secunde