Autoritățile locale din Mangalia au pregătit "Carnavalul copiilor"

81

Articole de la același autor

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Primăria și Consiliul Local Mangalia, în parteneriat cu instituțiile de învățământ din localitate, organizează cea de-a doua ediție a evenimentului Carnavalul copiilor.

Ca și în anul precedent, preșcolarii și școlarii participanți la carnaval se vor organiza în două coloane, sub atenta supraveghere a cadrelor didactice și a părinților implicați în acțiune. Coloanele vor pleca simultan din două puncte, respectiv sensul giratoriu și Piața Sud, începând cu ora 9.30. Fiecare unitate școlară implicată va avea o culoare reprezentativă, având ca antemergător o mascotă uriașă îmbrăcată în haine de aceeași culoare. Cei 3.000 de copii prezenți la paradă vor defila astfel pe străzile orașului, până în Piața Republicii, unde își vor prezenta costumele și va avea loc festivitatea de premiere. La final, fiecare copil participant la carnaval va primi din partea Primăriei Mangalia pachete cu dulciuri.

Potrivit organizatorilor, în timpul paradei, traficul rutier va fi oprit pe traseul parcurs de copii.

După parada costumelor și festivitatea de premiere, începând cu ora 13.00, toți copiii vor fi conduși de mai mulți clovni în Portul Turistic, locul de desfășurare a unui spectacol artistic. Pe scenă vor urca mai mulți invitați, precum Simona Nae, Ravi, Trupele Maxim și Lollypop Girls, Ansamblul vocal "Armonia" și Salsa mi vida. Pe parcursul derulării spectacolului, clovnii prezenți în Portul Turistic vor oferi copiilor baloane colorate și bomboane. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Februarie 2014
Stire din Politică-Administrație : Ședință la Primăria Mangalia
Pagina a fost generata in 0.3281 secunde