Edilul Cristian Radu:

"Ar fi bine ca plajele să revină în administrarea primăriilor"

174

Articole de la același autor

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a participat, recent, la seminarul "Bursa de turism litoral", organizat în stațiunea Venus, de Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR). În cadrul discuțiilor, edilul a vorbit despre activitatea curentă și proiectele pe termen mediu și lung pe care municipalitatea le are în privința modernizării stațiunilor din sudul litora-lului.

"Avem în derulare proiecte de reabilitare a falezelor, cu bani europeni. Lucrăm la Neptun, unde se va schimba total zona «La steaguri», iar în curând vom începe tronsonul Mangalia - Sa-turn. Obiectivul nostru este să avem o faleză pietonală, de nouă km, pe în-treaga distanță dintre Mangalia și Olimp", a explicat Cristian Radu.

El a mai spus că face demersuri la instituțiile centrale ale statului pentru reluarea programelor de reabilitare a tramei stradale în stațiuni. "Stațiunile din sudul litoralului revin încet, dar sigur, în preferințele românilor. Avem investiții noi, hoteluri de 4 și 5 stele, noi oportunități de petrecere a timpului liber și un amplu program de evenimente estivale, concerte și festivaluri care, în această vară, au adus pe plajele Mangaliei sute de mii de turiști", a completat primarul.

Șeful administrației din Mangalia a mai adăugat că mai sunt încă multe de făcut, în special în privința administrării domeniului public și comerțului stradal.

"Nu putem avea pretenții de turism civilizat, european, cu tarabe pe nisip și plaje neîngrijite. De aceea, consider că ar fi bine ca plajele să revină în administrarea primăriilor. Numai așa vom putea încuraja investițiile în agrementul de sezon", a afirmat Radu Cristian, în discuțiile cu operatorii de turism din sudul litoralului.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3254 secunde