Aproape 10 milioane de euro pentru ghetoul din Tomis Nord

992
1
Consilierii locali constănțeni se vor aduna în ședință pentru a discuta o serie de aspecte tehnice importante privind ideea primarului Radu Mazăre de a construi un cartier de containere pe strada Ștefăniță Vodă în zona Tomis Nord - Grăniceri.

Consiliul local Constanța se va întruni, miercuri, începând cu ora 11.00, în ședința ordinară pe luna aceasta, la hotel Malibu, din stațiunea Mamaia. Convocatorul întrevederii cuprinde 29 de proiecte aflate pe ordinea de zi. Printre acestea, amintim pro-gramul de întreținere, reparare și modernizare a tramei stradale a municipiului Constanța pentru anii 2012, 2013, 2014 și aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru "Amenajarea integrată a zonei de acces în Portul Tomis și Plaja Modern". De asemenea, în această ședință, va fi supusă spre aprobare documentația de achiziție privind lucrările de construcție și montaj, a serviciului de proiectare și a modalității de finanțare pentru Campusul social Henri Coandă. Proiectul de hotărâre vizează doar Zona 1 și obligă câștigătorii licitației să construiască nouă blocuri până în aprilie-mai 2012 cel târziu și alte opt blocuri, plus construcții conexe până în octombrie 2012. În total, până în luna octombrie a anului viitor vor fi amplasate 1.275 de containere. Valoarea de investiție estimativă pentru acest proiect este de 37.241.000 de lei, sumă care include și cheltuielile de proiectare.

Pe aceeași temă, există și proiectul de hotărâre privind transmiterea unui teren din administrarea Consiliului local în administrarea RAEDPP în vederea executării "Programului de construire unități locative modulare în municipiul Constanța și lucrări tehnico-edilitare aferente" - Campusul social Henri Coandă. 

Comentează știrea

gigi kent
22 august 2011
Parca costa 15-20 milioane de lei noi

Ori ala era pretul fara cheltuieli de proiectare...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3486 secunde