Angajații Primăriei Constanța vor purta ecusoane cu numele și funcția

463
3
Angajații Primăriei Constanța vor purta ecusoane cu numele și funcția - anhajatiecusoanevalentinciorbea-1450469723.jpg

Articole de la același autor

Consilierul local Valentin Ciorbea a propus, vineri, în cadrul unei ședințe ca, din luna ianuarie a anului viitor, toți angajații Primăriei Constanța să poarte ecusoane de diverse culori, în conformitate cu funcția pe care o au. De asemenea, el a spus că și consilierii locali ar trebui să poarte ecusoane când intră în Primărie.

"În principiu, Primăria Constanța trebuie să fie o instituție serioasă. Am fost prin Primăria Constanța și nu știam cui să mă adresez, nu știam cine e șef de serviciu, de birou, și nici ei nu mă cunoșteau pe mine. Cred că este indicat ca angajații să poarte, de anul viitor, ecusoane cu numele și funcția pe care o au pentru ca și constănțenii să știe cu cine stau de vorbă atunci când merg acolo. La fel de bine propun ca și consilierii să aibă ecusoane", a spus Valentin Ciorbea.

Comentează știrea

buna idee
19 decembrie 2015
ecusoane

ecusoane cu 'GREU DE CORUPT SI DE MITUIT'!

cetatean
19 decembrie 2015
se rezolva ceva?

CE BINE-AR FI DACA ECUSOANELE AR REZOLVA PROBLEMELE DIN ORAS! Daca ar fi mai putina hotie, mai multa implicare in problemele oamenilor! stati linistit, domnule Ciorbea ca stim numele celor care si-au batut joc de noi!

DANA
24 decembrie 2015
INTRAT IN PRIMARIE

Dar cu intratul in Primarie cum se rezolva ? Cand ai o problema stai ore intregi la poarta ca nu te primeste nimeni

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2758 secunde