Raluca Turcan (PNL):

"Ancheta privind prezența copiilor la proteste, un afront adus bunului simț"

248
Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat ieri că ancheta Direcției Copilului în privința prezenței copiilor la protestele din Piața Victoriei reprezintă "un mare afront adus demo-crației și bunului simț".

"Ancheta Direcției Copilului în ce privește prezența copiilor la protestele din Piața Victoriei este un mare afront adus democrației, dar și bunului simț. Avem de-a face cu o interpretare complet absurdă a legii, în condițiile în care se încearcă să se demonstreze că protestatarii și-au folosit copiii în interes propriu. Fac un apel la unele autorități, cum ar fi Direcția Copilului, să nu mai continue să jignească românii onești care nu au făcut nimic altceva decât să își exprime pașnic și civilizat indignarea față de deciziile Guvernului", a scris Turcan pe Facebook.

Ea a subliniat că singurul "război" care se desfășoară în aceste zile este cel "dus de PSD și ALDE împotriva legii".

"Am un mesaj și pentru o doamnă ministru care îi numește pe protestatari ires-ponsabili pentru că și-ar fi dus copiii într-o așa numită zonă de război. Stimată doamnă ministru, singurul război care se desfășoară în aceste zile este cel dus de PSD și ALDE împotriva legii, a bunului simț, a justiției și a României", a adăugat liderul PNL.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3821 secunde