Noul prefect de Constanța, Ioan Albu:

"Am ales să plec din PNL deoarece era un partid mort, mic și de familie"

4112
13

Articole de la același autor

Începând de ieri, județul Constanța are un nou prefect, în persoana fostului director al Direcției Agricole Constanța, Ioan Albu. El l-a înlocuit în funcție pe Adrian Nicolaescu, care va ocupa funcția publică de inspector guvernamental. 


Învestirea în funcția oficială a avut loc, ieri, la sala "Remus Opreanu" a Palatului Administrativ. La eveniment, au fost prezenți șefii serviciilor deconcentrate, angajați ai Prefecturii, dar și ai Consiliului Județean Constanța, precum și familia noului prefect. Ulterior, Ioan Albu a depus jurământul de credință în noua funcție, după care a ținut să menționeze că mulțumește celor care l-au susținut pentru a ajunge în această postură. 


"Înainte de orice, doresc să mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine și m-au sprijinit ca să obțin această funcție. Mulțumesc în mod deosebit celor de la PSD care m-au propus. De asemenea, vreau să mulțumesc fostului prefect Adrian Nicolaescu, cu care am avut o colaborare bună din postura mea de director al Direcției Agricole Constanța. În continuare, îmi doresc o transparență decizională, iar relația cu primarii din județ și cu șefii deconcentratelor să fie una bună. Vom identifica, în continuare, împreună problemele din județ", a spus prefectul Ioan Albu. 


În altă ordine de idei, el a spus că va veni cu o echipă nouă în Prefectură, în jur de cinci persoane, care să fie profesioniști pe diverse domenii. 


v v v


La rândul lui, prezent la eveniment, președintele CJC, Horia Țuțuianu, l-a felicitat oficial și i-a urat succes în noua funcție. 
"Îl cunosc pe Ionuț Albu. Am fost amândoi consilieri județeni: eu de la PSD, el de la PNL. Sunt convins că experiența sa în funcția de director al Direcției de Agricultură Constanța, dar și cea în administrație îl va ajuta pe domnul Albu să gestioneze nevoile județului. Dacă la Consiliul Județean echipa era completă, iată că acum și la Prefectură echipa s-a întregit. Îi voi acorda tot sprijinul pentru a reuși împreună să creștem nivelul de trai al cetățenilor județului Constanța", a declarat președintele CJC, Horia Țuțuianu. 
  
v v v


Noul prefect, Ioan Albu, are 36 de ani, este căsătorit, are o fetiță și, în curând, așteaptă un nou urmaș. El este fiul fostului secretar de stat Gheorghe Albu. Ioan Albu a fost consilier județean în mandatul 2012-2015 din partea PNL Constanța. Ulterior, el a trecut la PSD Constanța, fiind numit director la Direcția Agricolă Constanța. 


"Am fost membru PNL vreo patru ani. La timpul respectiv, în urmă cu doi ani, când am ales să plec din PNL în PSD, am plecat deoarece am considerat că PNL era un partid mort, mic și de familie. Tot atunci, am găsit în PSD o echipă schimbată, tânără, cu mulți alți tineri care au promovat pe criterii profesionale. De o săptămână nu mai sunt membru PSD, acum sunt apolitic", a răspuns noul prefect, întrebat fiind de ce a plecat din PNL. 


Potrivit CV-ului, Ioan Albu a absolvit Facultatea de Științe ale Naturii, specializarea Agricultură, Universitatea "Ovidius" Constanța. De asemenea, el este absolvent al Facultății de Drept, specializarea Drept, Universitatea "Spiru Haret" București. Este doctorand la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară, București. 


Noul prefect al Constanței mai deține un master în specializarea Management și Dezvoltare Rurală - Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară, București.


Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Gigi
11 iulie 2017
Ha , ha ...

Si a venit in PSD , care este un partid baban si cu disponibile ciolane mari si suculente ... Halal sa-ti fie , pui de naparca !

a-mirabilis
11 iulie 2017
Prefacatura perfecta a unui preafacut prefect

Un adevarat ,,ubibenist''politic.Bun pentru a fi politician fara ,,angajament''.Vizionar cum este a intuit ca in PNL nu prea sunt sanse asa ca s-a orientat la un partid calare pe situatie.Acum este independent.Nu mai da socoteala politica nimanui.Numai ,,boborul''legea si independenta interesului personal ii este inaltul comandament.Succes don Prefect.Asteptam reactia si glumele basiste ale lui Palas.

Unul de la Florica
11 iulie 2017
Tipatescu de la Pontul Euxin

Zi domn prefect, cum ar fi fost ca in 1946 Gh.Bratianu sa spuna : "PNL este o afacere de familie ,un partid mic, ma inscriu in marea familie comunista ,in PCR"? Si-l imagineaza cineva pe marele Gh.Bratianu facand asta?Normal ca NU. Acest Tipatescu, atat de mult a crezut in doctrina liberala,incat la primul ciolan aruncat de PSD,imediat a devenit tovaras de drum si de nadejde cu Stroe si Dragnea. Daca trecea la ALDE sau la alt partid de dreapta il intelegeam, dar tovarasul Albu a preferat clinchetul si stralucirea celor 30 de arginti oferiti cu darnicie de Stroe&Co. Pana si Tatarescu care a pactizat cu comunistii in BPD si a fost ministru in guvernul Groza,nu a renuntat la liberalism sa se inscrie in PCR.De ce?Ptr ca era sub demnitatea lui.Dar cand ai un caracter de bronz si o educatie precara ( educatia primita in cadrul familiei, cei 7 ani de acasa), e greu sa mai ai demnitate. PS.Si ptr cultura generala al noului Tipatescu, vezi ca sala unde ai depus juramantul, poarta numele unui liberal ,Remus Opreanu.N-am citit si nici n-am auzit ca domn R.Opreanu sa fi trecut la conservatori s-au la alt partid.De ce?Ptr ca a fost un om demn, nu o iuda parvenita. Si ca cetatean al acestei vechi urbe,iti urez in final : Hai siktir,parvenitule!

MIHAI
11 iulie 2017
METAMORFOZA - DIN ALB, ROSU

Pentru noul prefect Albu , om politic mare , PNL este un partid mic . Constatare tardiva . Albu , joaca deja alba - neagra , reusind sa dovedeasca faptul ca in cei patru ani a reusit sa invete doar ce este necesar ca sa parvina in politica , si ca este bine sa fugi din partidul in care n-ai facut nimic , in alt partid in care , fara niciun merit parvii la o functie cat mai inalata si in care rezultatul va fi tot zero . . Dl Albu are diplome dar nu are caracter . fapt car-l face sa fie un politicianist de viitor . Partidele sunt pline de astfel de voiajori si fripturisti , fapt care ne face sa credem ca Romania are un singur partid , Partidul Unit Libertin si Afacerist , ( evitam prescurtarea ) . PNL asa mic si mort cum este considerat de dl Albu , a reusit sa produca un avorton care la momentul potrivit stie sa treaca in tabara unde spera sa devina un avorton si mai mare . Dl Albu nu merita atata atentie din parte noastra . Toti politicianistii , indiferent de culoare , sunt la fel . Trec dintr-un partid intr-altul si nu lasa in urma lor decat niste urme ca ale mustelor .

Adriana
11 iulie 2017
Albu cel murdar !

Profita cu o nesimtire de toata lumea ! Pnl ul le-a dat tot ,pdl-ul idem ,Ciolos l-a sustinut ,acum e timpul psd ului sa onoreze masa !

Un fost liberal
11 iulie 2017
In nemernicia mea....

Am fost un simplu alegator/simpatizant al liberalilor.Vreau sa cer scuze domnului prefect IOAN ALBU,fost liberal,ca am avut tupeul sa-l aleg pe lista partidului liberal.Imi cer scuze ca sunt contemporan cu prefectul Albu.Iertati-ma ca m-am nascut. La fel si zecile de mii de simpatizanti PNL isi cer scuze fata de patrie,partidul unic si popor ca au indrazint sa-l faca consilier liberal pe domnul Albu.Tot cu aceasta ocazie vreau sa-mi cer scuze si fata de tovarasul Mazare pentru ca in anul 2000 am indraznit sa-l aleg primar pe o lista a candidatilor independenti,cand el era un bolsevic sadea(aici bagati aplauze ...)Va rog sa ma iertati pentru ca in nemernicia mea am crezut ca unul este independent si altul este liberal.Recunosc ca i-am jignit si pe unul si pe altul.Recunosc ca nu i-am apreciat la adevarata lor valoare.Un adevarart patriot,un adevarat roman nu poate fi decat un membru pesedeu (aici bagati aplauze ...).Nu stiu ce a cautat omul asta valoros(Ioan Albu) pe lista scarbelor de liberali.Liberalii sunt niste oameni de nimic ca si alegatorii lor printre care m-am numarat si eu,NEMERNICUL DIN MINE.Patria nu are decat un viitor luminos:PESEDISMUL MULTILATERAL DEZVOLTAT.(aici bagati aplauze ...) Tot in nemernicia mea tin sa va anunt ca toata viata am votat liberali.Eu votez liberali si la sfarsitul mandatului pe unii i-am gasit la pesedei,pe altii la uneperei sau in ograda lui Tariceanu.Acum intelegeti de ce absenteismul la vot este asa de mare ? DE CE MA CHEMATI LA VOT ? DE CE TREBUIE SA MERG LA VOT CAND EU VOTEZ CEVA SI LA SFARSITUL MANDATULUI GASESC ALTCEVA ? Ne mai intrebam din ce cauza absenteismul este din ce in ce mai mare.La ultimile alegeri absenteismul a fost de 61%.PSD,cel mai mare partid are un sprijin politic real de numai 18 %,adica 3 milioane de votanti din 18 milioane de romani.Minoritatea conduce o majoritate.Aveti grija politicienilor ca va paste o mare nenorocire:REVOLTELE DIN STRADA (aici bagati huiduieli ...)Cand eu vad ca nu sunt reprezentat pe scena politica atunci imi caut dreptatea in strada.La fel si cu nedreptatile din Justitie.Prostilor,va sapati singuri groapa.Va asteapta vremuri grele.

pupincuristul
11 iulie 2017
de tot........ul

Te-ai facut de kk din prima zi ,ai luat discursul de psd-ist jegus si mincunos Succes

Papu
11 iulie 2017
Ciolan Ciuma Roșie

Papagalul ăsta a "visat" că Ciuma Roșie are un ciolan de 10 ori mai mare decât cel de la liberali și hop și el la coadă cu desaga goală la măcelăria PSD-istă. Javrelor !

Ana
11 iulie 2017
Albu

Ai fugit la PSD pentru functii comode si bine platite. Ce agricultura se va face de acum la Prefectura....:))) Rusine!!!!

cetateanul turmentat
11 iulie 2017
ciolanescu

pnl e mort di ingropat..partid de cct!! sa ne pisham pe pnl ca sunt golani politici..mwuie orban..

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.471 secunde