Alina Gorghiu, despre Dacian Cioloș: "Nu vreau să se înscrie în PNL"

166
Alina Gorghiu, despre Dacian Cioloș:

Articole de la același autor

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat, ieri, că nu vrea ca premierul Dacian Cioloș să se înscrie în partidul său, pentru că ar avea multe de pierdut, inclusiv respectul, pentru că ar însemna să-și încalce cuvântul.


"Nu l-aș mai aprecia pe Dacian Cioloș dacă ar intra în PNL acum, pentru că ar însemna să-și calce cuvântul de onoare", a afirmat Alina Gorghiu.


Liderul liberal a reamintit că Cioloș a spus atunci când a preluat mandatul că nu se va înrola într-un partid și că-și va păstra echilibrul față de toate partidele, iar dacă ar face altfel ar avea multe de pierdut, inclusiv echilibrul.


"Nu vreau să se înscrie în PNL, dar s-ar putea găsi într-o formulă viitoare de guver-nare dacă ne compatibilizăm proiectele", a adăugat Alina Gorghiu, subliniind că este prematur să spună ce decizie va lua în octombrie.


Totodată, copreședintele PNL a susținut că nu sunt miniștri tehnocrați pe listele PNL, dar că până se închid listele PNL pentru alegerile parlamentare "e posibil ca vreun coleg într-o filială județeană să aibă discuții cu vreun ministru și că nu spune nu la nimic".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 26 Septembrie 2016
Stire din Politică-Administrație : Liberalii, ultimatum pentru PSD
Pagina a fost generata in 1.3658 secunde